Restaurant Freud

Amsterdam
Amsterdam West

Adres:
Spaarndammerstraat 424
1013SZ Amsterdam

Telefoon:
020 486 63 33

Bekijk op Google Maps

Restaurant Freud

Heb jij altijd al in de horeca willen werken?

Bij Restaurant Freud staat lekker eten voorop. De gasten
waarderen het eten bij Freud met een dikke 8. Dit restaurant van Roads in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam bestaat al meer dan tien jaar. Onder leiding van onze chef-koks bereiden de
leerling-koks de lekkerste gerechten. Alles wordt gemaakt in de eigen keuken, van de
verrukkelijke chocotruffeltaart tot de heerlijke ravioli. Freud verzorgt ook de lunch voor
bedrijven in heel Amsterdam.

Wil jij onze gasten een leuke avond bezorgen? Dan ben je bij Restaurant Freud aan het goede adres!

Meest gestelde vragen over Restaurant Freud:

Wat kan ik leren?
Bij Restaurant Freud leer je alle kneepjes van het horeca-vak. Je kunt dit in eigen tempo doen. Rustig aan beginnen in de dagploeg, om uiteindelijk bijvoorbeeld een goede gastheer/gastvrouw te worden in de avond.

Hoe word ik begeleid?
Om te kijken of je het leuk vindt, kom je eerst drie dagdelen proefdraaien. De werkbegeleider en jij bespreken samen je mogelijkheden en wensen. Je maakt met hem of haar afspraken over wat je precies gaat doen. Je wordt begeleid bij het leren van het horecavak en bij het leren van vaardigheden die bij werken horen. Denk bijvoorbeeld aan samenwerken met anderen, je aan je werktijden houden en de taken verdelen. En natuurlijk werk je ook aan je toekomst. Als je een horeca-opleiding volgt, helpt je werkbegeleider je bij het leren.

Welke taken of functies zijn er?
Bij Restaurant Freud werk je in een van de volgende functies:
• Dagploegmedewerker (algemeen medewerker): Het restaurant klaarmaken, lichte schoonmaakwerkzaamheden en mooi maken voor de avond, boodschappen doen, tafels dekken, bestek poleren (vlekvrij afdrogen).
• Cateringmedewerker: Onder leiding van een chef-kok maak je salades en broodjes voor bedrijven in de omgeving.
• Koerier: Je brengt de lunch naar bedrijven in Amsterdam met een elektrische bakfiets. Het is handig om de stad hiervoor goed te kennen.
• Medewerker bediening restaurant avond: Gasten ontvangen en naar hun tafel brengen, bestellingen opnemen en doorgeven, eten en drinken serveren, vuile borden en bestek wegbrengen, in de gaten houden en vragen of klanten tevreden zijn, afrekenen. Dit gebeurt allemaal onder leiding van een werkbegeleider.
• Kok (leerling): In de middag onder leiding van de chef-koks gerechten voorbereiden en in de avond de voor-, hoofd- en nagerechten van de menukaart klaarmaken.
• Afwasser middag/avond: De afwas van het restaurant en de keuken doen.
• Linnenkamermedewerker: Werkkleding van de koks wassen, strijken en opvouwen en ander wasgoed verwerken.

Wat wordt er van mij verwacht?
Bij Freud werk je minimaal twee dagdelen per week. Je moet het leuk vinden om in een levendig bedrijf te werken en veel met je handen te doen. Vooral als je ’s avonds werkt, is het belangrijk dat je goed tegen een beetje drukte kunt. We verwachten van je dat je je best doet, betrouwbaar bent, schoon op het werk komt en goed kunt samenwerken met anderen.
Om direct te beginnen in de bediening is het nodig dat je ervaring in de horeca hebt. Om kok te worden bij Freud moet je werkervaring hebben in een restaurantkeuken. Of je volgt op dit moment een koksopleiding of hebt al een koksdiploma.
Wanneer je nog geen ervaring hebt in de horeca, kun je starten in de dagploeg en na een tijdje overstappen op een andere functie. Je kunt dus ook zonder horecaervaring bij Freud starten. Het gaat erom dat je het leuk vindt om in een echt bedrijf te werken. Je motivatie is dus belangrijker dan je werkervaring.

Wat kan ik bereiken?
Je zult zien dat je blij wordt van het in een hecht team werken en er samen voor te zorgen dat Restaurant Freud goed draait. Wil je graag een opleiding of een betaalde baan in het horecavak, dan is werken bij Freud een goede stap in deze richting.

Werktijden en vergoeding
Er zijn verschillende dagdelen waarop je kunt werken, je kunt kiezen tussen een hele dag of een dagdeel.
Maandag: 9.30-13.30 uur dagploeg
Dinsdag t/m zondag: 9.30-13.30 uur dagploeg; 14.00-22.00 uur leerling-koks; 16.15-23.00 uur bediening; 15.00-22.00 uur vroege dienst afwas; 16.15-23.00 uur late dienst afwas. In het weekend start de dagdienst om 10.00 uur!
Je ontvangt een vergoeding van 1 euro per gewerkt uur. Als je overdag werkt, dan kun je bij ons lunchen. En als je ’s avonds werkt, dan krijg je een avondmaaltijd aangeboden.

info@restaurantfreud.nl
www.restaurantfreud.nl

Alle activiteiten op deze locatie:

Cateringmedewerker

Maandag t/m vrijdag. Het aantal dagdelen en de werktijden is in overleg.
Restaurant Freud
Amsterdam

Fietskoerier

Maandag t/m zondag. Het aantal dagdelen en de werktijden zijn in overleg.
Restaurant Freud
Amsterdam

Horecamedewerker avond

Maandag t/m zondag. Het aantal dagdelen en de werktijden is in overleg.
Restaurant Freud
Amsterdam

Horecamedewerker overdag

Maandag t/m zondag. Het aantal dagdelen en de werktijden is in overleg.
Restaurant Freud
Amsterdam

Kok (leerling)

Maandag t/m zondag. Het aantal dagdelen en de werktijden is in overleg.
Restaurant Freud
Amsterdam

Leer/werk trajecten Horeca

Maandag t/m zondag. Het aantal dagdelen en de werktijden is in overleg.
Restaurant Freud
Amsterdam

Medewerker spoelkeuken middag/avond

Maandag t/m zondag. Het aantal dagdelen en de werktijden is in overleg.
Restaurant Freud
Amsterdam

Opleiding gastheer/vrouw bij Restaurant Freud (MBO niveau 2)

Maandag t/m zondag.
Restaurant Freud
Amsterdam

Wasmedewerker

Maandag t/m zondag. Het aantal dagdelen en de werktijden is in overleg.
Restaurant Freud
Amsterdam
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin