Deel jouw ervaring

Zeefdrukmakers

Zeefdrukmakers is altijd in beweging. We steunen projecten, denken mee bij kleine startende klanten, en proberen het onmogelijke waar te maken. Dit maakt Zeefdrukmakers uniek in Amsterdam. Want we kunnen tegelijkertijd wel grote aantallen aan, en leveren altijd professioneel werk af. Ben je benieuwd? En zoek je een drukkerij? Kom eens een kijkje nemen! !

Leuke opdrachten voor echte klanten, ik voel me nuttig! Sociale Firma Zeefdrukmakers heeft al meer dan 10 jaar ervaring! Een voor velen bekende zeefdrukkerij voor textiel en papier in Amsterdam en omgeving.

Of je nou een festival shirt nodig hebt, hoody’s voor een studentenvereniging, merchandise voor je band, elke opdracht kunnen onze jongens, met elk een bijzonder verhaal, uitvoeren! Sterker nog: Je kunt meekijken gedurende het gehele proces.

Zeefdrukmakers werkt samen met de beste textiel leveranciers, dus ontzettend veel keuze!  De enige zeefdrukkerij in Amsterdam waarbij je gewoon binnen kunt lopen zonder afspraak, gewoon ouderwets persoonlijk. Zeefdrukmakers werkt samen met bijvoorbeeld: Appel Kruimel & Fris, Buurtcamping, Warchild, Volkshotel, Rent A Bike en vele anderen. Toegankelijk en laagdrempelig, sociaal en toch super goede kwaliteit; Dat is Zeefdrukmakers Amsterdam!

Leuke opdrachten voor echte klanten, ik voel me nuttig!

Zeefdrukmakers biedt 40 werkplaatsen voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Een gemêleerd gezelschap van mensen die na een kleine omweg in het leven zich weer heel graag nuttig willen maken!


Door Zeefdrukmakers kunnen zij ervaring opdoen in werkritme en stabiliteit, en leren ze nieuwe vaardigheden om dadelijk weer steviger in de maatschappij te staan.

Unieke producten

Onze producten worden met de hand en met oog voor detail gemaakt, wat elk item uniek maakt. Onze producten zijn ook te bestellen via roadsmaakt.nl. In de webshop van Roads Maakt vind je onder andere leuke rompertjes en tassen van de Zeefdrukmakers.

RoadsMaakt is een collectie van unieke en duurzame producten die gemaakt worden in de sociale firma’s en creatieve werkplekken van Roads. Bestel nu op roadsmaakt.nl.


Contactgegevens

Van Bouwdijk Bastiaansestraat 36
1054 SP Amsterdam
020 683 32 78
info@zeefdrukmakers.nl
www.zeefdrukmakers.nl


Aanmelden

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin