Je bent verantwoordelijk in de afwas voor onder andere het servies, bestek en keukengerei. De vuile afwas spoel je eerst voor, dan doe je het door de machine, die doet veel werk voor jou, en daarna droog je af. Tenslotte zorg je ervoor dat het op de juiste plek komt binnen het Restaurant. Zonder jou kan het eten niet op de borden en krijgen de gasten geen eten geserveerd. In de avond werk je vaak samen met een andere afwasser en overdag meestal zelfstandig.
De vergoeding bedraagt € 1,25,- per gewerkt uur, maximaal € 20,- per week
Heb je altijd al in de horeca willen werken? Dan bent je bij Freud aan het goede adres. Je begint bij Freud door drie keer proef te draaien. Samen met de werkbegeleider wordt gekeken naar je mogelijkheden en wensen. Je maakt met hem afspraken over wat je gaat doen. Je wordt begeleid bij het Leren van het horeca-vak en bij het Leren van algemene vaardigheden die bij werken horen. Bijvoorbeeld samenwerken met anderen, structuur brengen in de dag, taken verdelen en natuurlijk werken aan je toekomst. Op basis van je talenten wordt een plan gemaakt dat we volgen en evalueren door middel van Talent Ontwikkel Gesprekken (TOG). Als je een horeca-opleiding wilt volgen, verzorgen wij ook je studiebegeleiding.
Restaurant Freud
Spaarndammerstraat 424
1013SZ Amsterdam
020 486 63 33