In de keuken werken chef-koks, deelnemers die gediplomeerd kok zijn, deelnemers stagiaires of deelnemers met veel keukenervaring. Ben je avond kok dan ga je aan de slag met het diner. Je werkt nauw samen met collega’s en zorgt samen voor mooie creaties. In de keuken heb je de warme en koude kant. Aan de koude kant zorg je voor de voorgerechten, bijgerechten en desserts. Kun je ook al aan de warme kant, dan mag je aan de kachel staan. Hier bereid je de hoofdgerechten. Restaurant Freud biedt de mogelijkheid om binnen een beschermde omgeving door te groeien of te wisselen van werkzaamheden, tevens is het mogelijk om in de toekomst een (koks)opleiding te volgen.
De vergoeding bedraagt € 1,25,- per gewerkt uur, maximaal € 20,- per week
Heb je altijd al in de horeca willen werken? Dan bent je bij Freud aan het goede adres. Je begint bij Freud door drie keer proef te draaien. Samen met de werkbegeleider wordt gekeken naar uw mogelijkheden en wensen. Je maakt met hem afspraken over wat je gaat doen. Je wordt begeleid bij het Leren van het horeca-vak en bij het Leren van algemene vaardigheden die bij werken horen. Bijvoorbeeld samenwerken met anderen, structuur brengen in de dag, taken verdelen en natuurlijk werken aan je toekomst. Op basis van je talenten wordt een plan gemaakt dat we volgen en evalueren door middel van Talent Ontwikkel Gesprekken (TOG). Als je een horeca-opleiding wilt volgen, verzorgen wij ook je studiebegeleiding.
Restaurant Freud
Spaarndammerstraat 424
1013SZ Amsterdam
020 486 63 33