Deel jouw ervaring

Leren > Diploma halen
Dagbesteding-werk > Horeca en catering

Leer/werk trajecten Horeca

Maandag t/m zondag. Het aantal dagdelen en de werktijden zijn in overleg.

Als je een opleiding wil volgen in het horeca vak dan kan dat. In samenwerking met de Werkleerschool Amsterdam (onderdeel van het ROC) kun je een diploma halen bij Restaurant Freud. Restaurant Freud is een officieel erkend leer-werk bedrijf. Onze leermeesters leiden je op tot horeca assistent, gastheer/gastvrouw en zelfstandig werkend kok (tot niveau 2). Niveau 1 (duur 1 jaar): 16 uur stage en 1 dag school. Niveau 2 (duur 1,5-2 jaar): 20 uur stage en 1 dag school

Verdiensten

De vergoeding bedraagt € 1,- per gewerkt uur, maximaal € 20,- per week

Aanmelden

Wat ga je doen

Heb je altijd al in de horeca willen werken? Dan bent je bij Freud aan het goede adres. Je begint bij Freud door drie keer proef te draaien. Samen met de werkbegeleider wordt gekeken naar uw mogelijkheden en wensen. Je maakt met hem afspraken over wat je gaat doen. Je wordt begeleid bij het Leren van het horeca-vak en bij het Leren van algemene vaardigheden die bij werken horen. Bijvoorbeeld samenwerken met anderen, structuur brengen in de dag, taken verdelen en natuurlijk werken aan je toekomst. Op basis van je talenten wordt een plan gemaakt dat we volgen en evalueren door middel van Talent Ontwikkel Gesprekken (TOG). Als je een horeca-opleiding wilt volgen, verzorgen wij ook je studiebegeleiding.

Resultaat

Inmiddels beschik je over vele horeca vakvaardigheden. Ben je bekend met HACCP richtlijn. Daarnaast ontwikkel je nog verschillende werknemersvaardigheden als samenwerken, werken aan de hand van een rooster, op tijd komen.

Locatie

Restaurant Freud

Spaarndammerstraat 424
1013SZ Amsterdam

020 486 63 33

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin