Zorgaanbod

Bij Roads draait het om meedoen in de maatschappij. Wij begeleiden mensen met een psychische kwetsbaarheid, justitiële of verslavingsachtergrond (terug) naar en tijdens werk, opleiding of dagbesteding. Participatie en werk zijn bevorderend voor het herstel van onze cliënten. Daarom zien wij arbeid als middel én als doel.

Bij Roads is een samengesteld programma te volgen van begeleiding, therapie, training en werk. We hebben een rijk zorgaanbod aan activiteiten, werklocaties en werkplekken. Zowel voor inloop, (arbeidsmatige) dagbesteding en re-integratie.

Dit totale aanbod van Roads is weergegeven in individuele modules, gegroepeerd in verschillende categorieën. Hieronder vindt u de digitale weergave van ons complete zorgaanbod. Met deze modulen kunnen wij voor onze cliënten het beste programma samenstellen. Dit is altijd maatwerk. Daarom zijn de modules in onderling overleg aanpasbaar.

Heeft u vragen omtrent een module, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@roads.nl of bel 020 – 590 85 90.

Zorgaanbod Roads