Roads Print & Pixels

“Stem in de Stad werkt al jaren tot volle tevredenheid met Roads Print & Pixels. Roads Print & Pixels staat open voor overleg en doet veel moeite onze wensen te realiseren. Wij zijn tevreden met de resultaten. Onze folders en flyers hebben precies de uitstraling die wij voor ogen hebben. En dat tegen zeer concurrerende prijzen! Voor een klein klusje tussendoor wordt als het even kan tijd gemaakt en dat is heel fijn.”

Roads print & pixels, Haarlem, receptieRoads Print & Pixels is hét adres in Haarlem voor uw digitaal drukwerk, ontwerpen & webdesign. Van complete huisstijl en bijbehorende website tot geboorte- en trouwkaarten, brochures, raambestickering en textielbedrukking. Bekijkt u gerust onze producten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Behalve het grafisch vormgeven en ontwerpen, kunnen we ook alle soorten producten digitaal printen. Denk aan boekjes, flyers, ansichtkaarten, geboortekaartjes of trouwkaartjes, visitekaartjes etc.

“Ik krijg de kans om in mijn eigen tempo op mijn oude niveau terug te komen”

Roads Print & Pixels is tevens een sociale onderneming. In onze professionele printshop en ontwerpstudio begeleiden we mensen met een achtergrond in de GGZ of verslavingszorg bij het hervinden van structuur, dagbesteding of werk. Met 100 enthousiaste deelnemers staan wij voor u klaar. Deskundige collega’s en ervaren deelnemers ondersteunen nieuwe deelnemers bij het opbouwen van vakkennis en bij het functioneren in een professionele werkomgeving.