Als medewerker in de dagploeg help je mee aan het restaurant diner klaar te maken. Je werkt in een team en iedereen heeft hierin haar/zijn eigen aandeel. Je maakt horeca-ruimtes zoals het restaurant, de keuken, personeelsruimte, toiletgroepen schoon. Je vult de voorraden bij, helpt met het opdekken van tafels, het poleren van bestek en glaswerk. Je doet boodschappen voor de lunch, je verzorgt de bloemen op de tafels in het restaurant.
De vergoeding bedraagt € 1,25,- per gewerkt uur, maximaal € 20,- per week
Heb je altijd al in de horeca willen werken? Dan bent je bij Freud aan het goede adres. Je begint bij Freud door drie keer proef te draaien. Samen met de werkbegeleider wordt gekeken naar uw mogelijkheden en wensen. Je maakt met hem afspraken over wat je gaat doen. Je wordt begeleid bij het Leren van het horeca-vak en bij het Leren van algemene vaardigheden die bij werken horen. Bijvoorbeeld samenwerken met anderen, structuur brengen in de dag, taken verdelen en natuurlijk werken aan je toekomst. Op basis van je talenten wordt een plan gemaakt dat we volgen en evalueren door middel van Talent Ontwikkel Gesprekken (TOG). Als je een horeca-opleiding wilt volgen, verzorgen wij ook je studiebegeleiding.
Restaurant Freud
Spaarndammerstraat 424
1013SZ Amsterdam
020 486 63 33