Deel jouw ervaring

Waarom Roads

Roads is dichtbij. We zitten op meer dan 40 locaties in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. Op iedere locatie is een breed aanbod aan activiteiten, werk en begeleiding beschikbaar. Roads heeft een breed netwerk van bedrijven en organisaties waarmee zij werkt. Samen met jou kunnen we kijken welke organisatie en welke functie het beste bij jou passen.

Roads heeft jarenlange ervaring in het vinden van de juiste functie voor de juiste kandidaat. Veel dingen waar jij tegenaan loopt hebben onze medewerkers al vaker meegemaakt en opgelost. Ook werken we samen met mensen die zelf ervaring hebben met jouw uitdagingen en kunnen daarom goed begrijpen waar je tegenaan loopt. Als er dus eens een keertje iets tegen zit, kunnen ze jou goed helpen en vinden ze een oplossing! Het hoeft niet altijd de eerste keer meteen goed te gaan. Soms hebben mensen wel eens een terugval of tegenslag. We helpen je weer opstaan en door te gaan!

Ervaringsdeskundigheid

Binnen Roads staat de behoefte van de cliënt centraal. Daarvoor werken wij nauw samen mèt de cliënten. Roads betrekt cliënten in de uitvoering van haar werkzaamheden om met hun ervaringen het zorgaanbod te kunnen optimaliseren.

De Vriendenhuizen in Den Helder, De Goorn, Lisse en Amsterdam zijn cliënt-gestuurde locaties. Deze unieke aanpak bestaat uit de inzet van ervaringsdeskundigen; mensen die persoonlijk ervaring hebben met de uitdagingen van cliënten en daarom goed kunnen begrijpen waar zij tegenaan lopen. Onze ervaringsdeskundigen zijn opgeleid om laagdrempelige en snel toegankelijke hulp te bieden. Versterkt en verrijkt door hun eigen ervaringen kunnen zij zo dicht mogelijk bij de cliënt staan.

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin