Organisatie

Bij Roads werken ongeveer 180 medewerkers, verspreid over veertig locaties. Klik hier voor ons organogram.

Wij zijn onderdeel van zorginstelling Arkin en hebben daarom een breed aanbod van therapieën en trainingen. Dit zorgt ervoor dat wij als één van de weinige spelers geïntegreerde hersteltrajecten kunnen samenstellen.

Blik op Werk Keurmerk

Roads heeft het Blik op Werk Keurmerk, een onafhankelijk keurmerk voor de kwaliteit van diensten die bijdragen aan het duurzaam aan werk komen én blijven. Roads is dé specialist in re-integratie en coaching van werknemers met psychische klachten.

HKZ-keurmerk

Roads is HKZ gecertificeerd. Het HKZ-Keurmerk betekent dat een organisatie de cliënt centraal stelt, betrouwbare resultaten kan presenteren, voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg en voldoet aan de eisen die vanuit de sector zelf, door financiers, cliënten en de overheid worden gesteld.

Vrijwilligers

Je kunt verschillende soorten vrijwilligerswerk doen bij Jellinek, Mentrum, Inforsa, Roads en Arkin in Amsterdam en de regio Amstelland & Haarlemmermeer. Klik hier voor meer informatie.

Ben je vrijwilliger en wil je in gesprek met onze vertrouwenspersoon? Ons secretariaat is vertrouwenscontactpersoon, je kunt de gegevens van de vertrouwenspersoon daar opvragen via secretariaat@roads.nl. We gaan uiteraard vertrouwelijk om met je aanvraag.