De Houtstek

De Houtstek is een  mooie houtwerkplaats gelegen aan de Amsteldijk Zuid in Amstelveen. Hier wordt in opdracht van grote en kleine bedrijven, particulieren en instellingen een grote variatie aan houten producten geproduceerd. Bijvoorbeeld houten kisten voor het vervoer van de bestellingen van een bakkerij en exportkisten voor zuurstofflessen en ovens voor Transavia. Alle producten worden handmatig en met oog voor detail vervaardigd.

Houtstek Amstelveen, Gereedschap

Wist u dat?

  • De Houtstek een grote, ambachtelijke houtwerkplaats heeft aan de Amstel?
  • De Houtstek een sociale firma/ re-integratie bedrijf is voor zo’n 30 deelnemers uit de geestelijke gezondheidszorg? Het is voor onze deelnemers een bijzondere leerwerkplek om houtbewerkingservaring op te doen.

Elke dag wordt vol passie gewerkt aan de producten van De Houtstek. Iedereen heeft zijn eigen taak en verantwoordelijkheid. Op deze manier produceren wij niet alleen houten producten van hoge kwaliteit, maar leren onze deelnemers ook het vak schuren, timmeren, zagen, lassen en afwerken.

Unieke producten

Onze producten worden met de hand en met oog voor detail gemaakt, wat elk item uniek maakt. Onze producten zijn ook te bestellen via roadsmaakt.nl. In de webshop van Roads Maakt vind je onder andere mooie eiken houten borrelplanken van De Houtstek.

RoadsMaakt is een collectie van unieke en duurzame producten die gemaakt worden in de sociale firma’s en creatieve werkplekken van Roads. Bestel nu op roadsmaakt.nl.


Contactgegevens

Amsteldijk Zuid 67
1184 VD Amstelveen
020 640 7328 of 06 575 731 58
info@roads.nl

www.houtstek.nl


Aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je je als deelnemer aanmelden? Klik dan op onderstaande functie(s).

Alle activiteiten op deze locatie:

Houtbewerker

Maandag t/m donderdag 8.30-16.30 uur
De Houtstek
Amstelveen

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin