Dagbesteding-werk > Horeca en catering

Horecamedewerker avond

Maandag t/m zondag. Het aantal dagdelen en de werktijden zijn in overleg.

Je werkt in de avond, op de tijden dat het restaurant voor gasten geopend is. Als barmedewerker ben je verantwoordelijk voor het inschenken van de dranken, het bereiden van diverse soorten koffie en thee. Daarnaast poleer je glaswerk en je houdt de bar schoon. Als medewerker bediening ontvang je gasten, neem je bestellingen op aan de tafel, je serveert gerechten uit, ruimt af en rekent af met de kassa. Met elkaar zorg je ervoor dat de gasten een fantastische avond bij Restaurant Freud hebben. Restaurant Freud biedt de mogelijkheid om binnen een beschermde omgeving door te groeien of te wisselen van werkzaamheden, tevens is het mogelijk om in de toekomst een (gastheer/vrouw) opleiding te volgen.

Verdiensten

De vergoeding bedraagt € 1,- per gewerkt uur, maximaal € 20,- per week

Aanmelden

Wat ga je doen

Heb je altijd al in de horeca willen werken? Dan bent je bij Freud aan het goede adres. Je begint bij Freud door drie keer proef te draaien. Samen met de werkbegeleider wordt gekeken naar uw mogelijkheden en wensen. Je maakt met hem afspraken over wat je gaat doen. Je wordt begeleid bij het Leren van het horeca-vak en bij het Leren van algemene vaardigheden die bij werken horen. Bijvoorbeeld samenwerken met anderen, structuur brengen in de dag, taken verdelen en natuurlijk werken aan je toekomst. Op basis van je talenten wordt een plan gemaakt dat we volgen en evalueren door middel van Talent Ontwikkel Gesprekken (TOG). Als je een horeca-opleiding wilt volgen, verzorgen wij ook je studiebegeleiding.

Resultaat

Inmiddels beschik je over vele horeca vakvaardigheden. Ben je bekend met HACCP richtlijn. Daarnaast ontwikkel je nog verschillende werknemersvaardigheden als samenwerken, werken aan de hand van een rooster, op tijd komen.

Locatie

Restaurant Freud

Spaarndammerstraat 424
1013SZ Amsterdam

020 486 63 33

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2022 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin