Deel jouw ervaring

Werken bij Roads

Wil je aan de slag bij Roads als bijvoorbeeld trajectcoach of groepsbegeleider? Dat kan! Bij Roads werken circa 180 medewerkers verspreid over 40 locaties in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp.

Over Roads

Roads begeleidt mensen naar werk met complexe psychiatrische problematiek of verslavingsachtergrond die intensieve ondersteuning nodig hebben. Arbeid is ons middel én doel. Als onderdeel van Arkin, beschikken wij over specialistische psychiatrische kennis en ervaring. Dit vullen we aan met een eigen aanbod training en therapie. Onze vacatures staan op werkenbijarkin.nl, reageren is alleen mogelijk via deze website.

Wat biedt Roads?

Roads is een professionele organisatie waar een prettige, informele sfeer heerst. Wij bieden:

    • Gunstige arbeidsvoorwaarden. Roads hanteert de CAO GGZ. Medewerkers hebben een 36-urige werkweek en kunnen hun arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen en wijzigen. De pensioenvoorziening is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
    • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling/professionalisering. Roads werkt continue aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering met behulp van o.a. HKZ. Voor medewerkers zijn er verschillende mogelijkheden voor opleiding en scholing. Wij bieden interne opleidingen bij de Arkin Academy, een Persoonlijk Opleidingsbudget voor elke medewerker en een management development programma. Ons mobiliteitsbureau stimuleert de interne doorstroom, ook binnen de Arkin-organisatie waarvan Roads onderdeel is.
Naar onze vacatures

 

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin