Vacatures bij Roads

Bij Roads werk je in een professionele organisatie met een prettige onderlinge sfeer. Wij bieden:

  • Een 36-urige werkweek.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Interne opleidingen en een persoonlijk opleidingsbudget.
  • Deelname aan het pensioenfonds.

Bekijk gelijk de openstaande vacatures, of lees hieronder meer over ons.

Alle vacatures Collega's aan het woord

Jakelien werkt met plezier bij Roads

Werknemer Roads blij

“Het fijne aan werken bij bij Roads is dat het heel erg over mogelijkheden gaat. Niet alleen voor onze deelnemers maar ook als personeel is er heel veel ruimte voor nieuwe ideeën en eigen inbreng. Als er leuke ideeën zijn wordt daar altijd naar gekeken en waar het kan ook uitgevoerd.”

 


Over Roads

Bij Roads werken circa 180 medewerkers verspreid over 40 locaties in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp.

Roads begeleidt mensen, die intensieve ondersteuning nodig hebben, naar werk. Dat kan gaan om mensen met (simpele of complexe) psychiatrische problemen, een detentieverleden of een verslavingsachtergrond. Arbeid is ons middel én doel.

Als onderdeel van Arkin, beschikken wij over specialistische psychiatrische kennis en ervaring. Dit vullen we aan met een eigen aanbod in training en therapie.

Onze vacatures

Manager Roads

Heb jij ervaring met coachend leidingeven? Heb je inhoudelijke kennis van de GGZ en/of re-integratie en werk je met plezier in een snel veranderende omgeving? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Opleiding: HBO
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Locatie: Roads, Amsterdam
Geplaatst op: 8 september 2023
Sluitingsdatum: 5 oktober 2023
Contracttype: Regulier contract
Onderdeel: Roads
Bekijk deze vacature op werkenbijarkin.nl

Stagiair Roads Vervoer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair voor ons vervoerbedrijf bij Roads Vervoer.
Als stagiair/begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en bemiddelen van onze deelnemers met justitiële, psychische en/of verslavingsproblematiek.
Bij jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan nu en draag bij aan onze missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen!
 
Opleiding: MBO, HBO
Aantal uren: 32
Locatie: Roads, Amsterdam
Geplaatst op: 31 mei 2023
Sluitingsdatum: 30 september 2023
Contracttype: Stage
Onderdeel: Roads
Bekijk deze vacature op werkenbijarkin.nl

    • Gunstige arbeidsvoorwaarden. Roads hanteert de CAO GGZ. Medewerkers hebben een 36-urige werkweek en kunnen hun arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen en wijzigen. De pensioenvoorziening is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
    • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling/professionalisering. Roads werkt continue aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering met behulp van o.a. HKZ. Voor medewerkers zijn er verschillende mogelijkheden voor opleiding en scholing. Wij bieden interne opleidingen bij de Arkin Academy, een Persoonlijk Opleidingsbudget voor elke medewerker en een management development programma. Ons mobiliteitsbureau stimuleert de interne doorstroom, ook binnen de Arkin-organisatie waarvan Roads onderdeel is.