Deel jouw ervaring

Re-integratie

Roads heeft jarenlang ervaring op het grensvlak van psychiatrie, psychische kwetsbaarheid en arbeid. Roads zet zich in voor maximale arbeidsparticipatie van werknemers, waarbij werk wordt ingezet als middel en doel.

Wanneer kunt u als werkgever Roads inzetten:

  • Re-integratie
    Heeft u langdurig zieke medewerkers met psychische klachten? Roads heeft jarenlange ervaring bij de begeleiding naar werk. Roads kan u helpen bij een effectieve re-integratie en u zo veel werk uit handen nemen. Lees hier meer hierover.
  • Op zoek naar personeel
    Onze ‘IPS-trajectcoaches’ ondersteunen mensen met een psychische kwetsbaarheid bij het vinden en behouden van een reguliere baan. Dit betekent een groot potentieel aan gemotiveerde werknemers met doorzettingsvermogen voor u als werkgever. Onze coaches bieden u, waar gewenst, tips en tricks om de match en het dienstverband tot een zo goed mogelijk resultaat binnen uw bedrijf te brengen. Klik hier voor meer informatie over IPS (Individuele Plaatsing en Steun).
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
    Werken is niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld voor mensen met een psychische beperking. U wil wel iemand in dienst nemen met een beperking, maar u weet niet hoe u de juiste persoon kan vinden of hoe u hem of haar zou moeten begeleiden. Roads kan u daar bij helpen. Klik hier voor meer informatie.
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin