Deel jouw ervaring

Aan de slag bij Roads?

Aanmelden

Advies, meteen aan de slag of een luisterend oor van een lotgenoot?

Vrijblijvend adviesWil je een luisterend oor?Nieuws coronavirus

Sociale firma’s

Roads heeft een aantal winkels en bedrijven waar deelnemers arbeidsmatige dagbesteding  kunnen doen of kunnen re-integreren. Zo heeft Roads een restaurant, een houtwerkplaats, een appeltaartbakkerij, een webdesign bedrijf en een grote fietsenwinkel en werkplaats. Deelnemers leren hier vaardigheden die bij werken horen, zoals samenwerken, een dag indelen, kritiek krijgen en voor zichzelf opkomen. Uiteindelijk proberen we -waar mogelijk- deelnemers door te laten stromen naar regulier werk.  Vaak functioneren de bedrijven ook als leer-werk plaats.

Naast de sociale doelstelling, maken de firma’s ook prachtige producten. De producten zijn vaak handmatig en met veel aandacht geproduceerd. Ook vanuit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze firma’s natuurlijk een uitstekende keuze. Deze producten worden verkocht op het verkoopkanaal RoadsMaakt.

We zijn trots op onze firma’s: trots op wat er dagelijks bereikt wordt en trots op de prachtige producten. We nodigen u dan ook van harte uit om een keer langs te komen.

Bekijk hier het filmpje over sociale firma Restaurant Freud

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin