Roads Technology

Roads Technology is samen met Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer, Expeditors International en de Meerwinkel het PC Project begonnen. Wij hebben begin dit jaar een groot klaslokaal bij Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer ingericht met computers en een smartboard. Hierin hebben inmiddels 25 cliënten van Vluchtelingenwerk Nederland een computercursus ontvangen van vrijwilligers.

Bij Roads Technology draait alles om de nieuwste (online) technieken. Roads Technology helpt zowel particulieren als zakelijke klanten op ICT-gebied. Vanuit het moderne hoofdkantoor in Hoofddorp levert het bedrijf:

  • 3D-printing: ontwerpen en printen van voorwerpen op een 3D-printer, bijvoorbeeld relatiegeschenken.
  • Webdesign: ontwerpen en bouwen van websites.
  • Refurbished computers: opknappen en verkopen van tweedehands computers.
  • ICT-services: onderhoud van computers en versturen van mailings per e-mail.

Een mooie kans om talenten te ontdekken, ontplooien en ontwikkelen.

Roads Technology onderneemt maatschappelijk verantwoord vanuit een sociale visie. Bijzonder is dat Roads Technology niet alleen een IT bedrijf is, maar ook begeleidt bij de dagbesteding en re-integratie van mensen uit de GGZ of verslavingszorg. Het team bestaat uit enthousiaste en creatieve cliënten in verschillende stadia van hun traject. Deskundige collega’s ondersteunen bij het opbouwen van vakkennis en bij het (weer) leren functioneren in een professionele werkomgeving.