Betrokkenheid naasten

Roads vindt de betrokkenheid van partners, naasten en vrienden bij de behandeling van cliënten belangrijk. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de zorg. Als je wilt kan je een partner, familielid of vriend(in) meenemen naar het eerste gesprek. Later in de behandeling kan je hen in overleg met jouw behandelaar ook bij de behandeling betrekken.
Roads is onderdeel van Arkin, zij behartigt de collectieve belangen van de naasten van cliënten die in zorg zijn bij Arkin. Lees meer over de Naastenraad op de website van Arkin.

Je kunt hieronder de informatiefolder van de Naastenraad downloaden, over jouw rol in de behandeling en de ondersteuningsmogelijkheden die er voor je zijn.
Informatiefolder van de Naastenraad

Contact en vragen

Als je vragen hebt of behoefte aan steun, dan kan je contact opnemen met de Naastenraad van Arkin. Je kunt bellen tijdens de telefonische spreekuren of een e-mail sturen. De raad organiseert ook regelmatig bijeenkomsten. Ben je geïnteresseerd in de activiteiten, wil je de nieuwsbrief ontvangen of zelf deelnemen aan deze raad? Neem dan contact op, de raad kan je steun en eventuele inzet goed gebruiken.

Arkin
T.a.v. Naastenraad
Klaprozenweg 111
1033 NN Amsterdam

T  020  590 40 95 – bereikbaar elke donderdagmiddag van 12.00 tot 13.30 uur
E  naastenraad@arkin.nl