Deel jouw ervaring

Aanmelden cliënt

Is uw cliënt reeds in behandeling bij één van de Arkin-merken, dan geldt dat deze kan worden aangemeld via mijnQuarant, het elektronisch patiëntendossier van Arkin. De behandelaar van Arkin zorgt hiervoor. Via de stappen diagnostiek, aanmelding & indicatie, nieuw en Roads aanmelding komt u terecht bij het juiste formulier.

Is uw cliënt nog niet in behandeling bij een van de Arkin-merken, dan kunt u hem of haar zelf aanmelden. Vul hiervoor het onderstaande formulier in. Wilt u vanuit de gemeente uw cliënt met een beschikking direct aanmelden? Dit kunt u doen via RIS/Vecozo.

Wilt u overleggen met Roads over een mogelijke aanmelding van een deelnemer/cliënt? Of heeft u een andere adviesvraag? Dan kunt u contact opnemen met T 020 590 86 20, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Uiteraard kunt u uw cliënt ook per telefoon aanmelden, of samen met hem of haar een van onze locaties bezoeken.

Lees hier het Cliënttevredenheidsonderzoek 2019

Velden met een * zijn verplicht, deze gegevens heeft Roads nodig om de afspraak in te plannen en voor te bereiden. Privacy vindt Roads belangrijk: de gegevens worden uitsluitend gebruikt om de aanmelding op te kunnen starten en te bekijken of uw cliënt al bij ons bekend is.

  • Cliëntgegevens

  • Uw gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin