Deel jouw ervaring

Aan de slag bij Roads?

Aanmelden

Advies, meteen aan de slag of een luisterend oor van een lotgenoot?

Vrijblijvend adviesWil je een luisterend oor?Nieuws coronavirus

Aanmelden cliënt

Is uw cliënt reeds in behandeling bij één van de Arkin-merken, dan geldt dat deze kan worden aangemeld via mijnQuarant, het elektronisch patiëntendossier van Arkin. De behandelaar van Arkin zorgt hiervoor. Via de stappen diagnostiek, aanmelding & indicatie, nieuw en Roads aanmelding komt u terecht bij het juiste formulier.

Is uw cliënt nog niet in behandeling bij een van de Arkin-merken, dan kunt u hem of haar zelf aanmelden. Vul hiervoor het onderstaande formulier in. Wilt u vanuit de gemeente uw cliënt met een beschikking direct aanmelden? Dit kunt u doen via RIS/Vecozo.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze zorgadministratie via telefoonnummer 020 590 86 20, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Uiteraard kunt u uw cliënt ook per telefoon aanmelden, of samen met hem of haar een van onze locaties bezoeken.

Velden met een * zijn verplicht, deze gegevens heeft Roads nodig om de afspraak in te plannen en voor te bereiden. Privacy vindt Roads belangrijk: de gegevens worden uitsluitend gebruikt om de aanmelding op te kunnen starten en te bekijken of uw cliënt al bij ons bekend is.

  • Cliëntgegevens

  • Uw gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin