Sociale firma’s in de pers

RoadsMaakt in De Telegraaf

Afgelopen zaterdag werd er in VRIJ, de zaterdagbijlage van de Telegraaf, aandacht besteed aan RoadsMaakt. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee! In het Wonen onderdeel van het magazine waren de bekende krukjes te zien en werd de website vermeld. Je kunt het artikel hier lezen.

RoadsMaakt op Jekuntmeer

Op de website Jekuntmeer waar het gehele Roads aanbod voor dagbesteding te vinden is, kun je een mooie artikel lezen over RoadsMaakt. Zofia Janssen, medewerker online marketing van Roads, is hiervoor geïnterviewd. Lees het artikel hier.

Restaurant Freud in De Westkrant

Restaurant Freud stond te trappelen om op 2 juni weer op te gaan maar helaas gooide een lekkage roet in het eten. De vloer was nog niet droog om opnieuw gelegd te worden en daarom moest de opening uitgesteld worden. Maar dit is nu opgelost en dinsdag 30 juni gaan de deuren van Restaurant Freud weer open voor gasten. Zij kunnen dan meteen gaan genieten van het heerlijke nieuwe menu. Aanleiding voor De Westkrant om hierover een leuk artikel te schrijven! Zien we jou binnenkort bij Restaurant Freud?