Roads Technology

Hoofddorp

Adres:
Opaallaan 1180
2132LN Hoofddorp

Telefoon:
023 562 44 56

Bekijk op Google Maps

Roads Technology

 

Ben jij een computerfreak?

Bij Roads Technology draait alles om de nieuwste (online) technieken. Wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten op ICT-gebied. We leveren vier soorten producten en diensten aan onze klanten:

 • 3D-printing: ontwerpen en printen van voorwerpen op een 3D-printer, bijvoorbeeld relatiegeschenken.
 • Webdesign: ontwerpen en bouwen van websites.
 • Refurbished computers: opknappen en verkopen van tweedehands computers.
 • ICT-services: onderhoud van computers en versturen van mailings per e-mail.

In ons moderne kantoor in Hoofddorp is alles aanwezig om dit werk te kunnen doen. Je kunt bij ons (leren) werken met 3D-printers, computers repareren, demonteren of onderhouden, en alles leren over webdesign.

Wil je leren en werken op ICT/computergebied? Kom dan bij Roads Technology!

Meest gestelde vragen over Roads Technology:

Wat kan ik leren?

Bij ons leer je vaardigheden op het gebied van de nieuwste (online) technieken. Je leert vooral door workshops te volgen, filmpjes te bekijken, oefenopdrachten te doen en boeken te lezen. Zowel de andere cliënten als de werkbegeleiders hebben veel verstand van alles wat we bij Roads Technology doen. Je leert dus ook van hen.

Hoe word ik begeleid?

Eerst bespreek je met je werkbegeleider wat je bij ons wilt en kunt doen. Alle nieuwe medewerkers van Roads Technology volgen een introductieprogramma op maat. Ook krijg je training op de werkvloer.

Naast computervaardigheden leer je ook vaardigheden die bij werken horen. Denk bijvoorbeeld aan op tijd komen, samenwerken met anderen en voor jezelf opkomen. En natuurlijk ga je ook werken aan je eigen toekomst.

Welke taken of functies zijn er?

Bij Roads Technology werk je in een van de volgende functies:

 • 3D-print medewerker: Alle werkzaamheden die nodig zijn om de 3D-printers goed te laten werken.
 • 3D-print modellen-ontwerper: Ontwerpen en eventueel inscannen van 3D-modellen en die klaarmaken om uit te printen op een 3D-printer.
 • Medewerker websiteonderhoud: Onderhouden van webshops, websites en social-media-accounts (Facebook en Twitter). Ook kun je helpen bij SEO-optimalisatie, linkbuilding en contentmarketing.
 • Servicemedewerker: Computers in elkaar zetten, uit elkaar halen, repareren en onderhouden. Software installeren, herstellen en onderhouden.
 • Servicedeskmedewerker: Afhandelen van aanvragen en storingsmeldingen via een online ticketsysteem.
 • Verkoopondersteuning: Verkopen van computers en diensten, klantencontact en online verkoop. Bellen naar klanten, bellijsten maken, flyers verspreiden, speciale verkoopacties bedenken. Je kunt zelf gaan verkopen of je bezig houden met de orderbegeleiding.
 • Medewerker ontwikkeling: Nieuwe diensten en producten ontwikkelen op gebied van remote control (computerbeheer op afstand), alternatieve besturingssystemen en hardware.
 • Websitebouwer: Bouwen van websites in WordPress en Joomla. We gebruiken standaard templates die aangepast kunnen worden aan de behoefte van de klant.
 • Systeembeheerder: Beheren van het interne netwerk van Roads Online Services.
 • Administratief medewerker: Verzorgen van de facturatie, registratie en het opstellen van offertes.
 • Medewerker PR en Communicatie: Regelen van de interne en externe communicatie, zoals het maken van nieuwsbrieven en mailings voor campagnes.
 • Gastvrouw/gastheer: Op orde houden van de keuken, koffiezetten, klanten en gasten ontvangen en boodschappen doen.

Wat wordt er van mij verwacht?

Je kunt bij ons komen werken als je graag iets wilt leren en je best wilt doen. Het is van belang dat je nauwkeurig kunt werken en goed kunt samenwerken met collega’s. Het is handig om al kennis te hebben van computers, websites bouwen of 3D-Printing. Maar dit is geen noodzaak: wij zorgen ervoor dat je begint met het werk dat bij je past. En dat je na verloop van tijd moeilijker klussen aankunt.

Wat kan ik bereiken?

Je zult zien dat het ontzettend fijn is om mensen te helpen die computerproblemen hebben. Of om mooie websites te maken of voorwerpen te printen met een 3D-printer. Na je tijd bij Roads Online Services kun je misschien doorstromen naar ander (betaald) werk of een opleiding. 

Werktijden en vergoeding

Roads Technology is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Er zijn twee dagdelen waaruit je kunt kiezen: ’s ochtends van 9.00 tot 13.00 uur en ’s middags van 13.00 tot 17.00 uur. Je ontvangt een vergoeding van 1 euro per gewerkt uur.

 

www.roads-technology.nl

Alle activiteiten op deze locatie:

3D-print medewerker bij Roads Technology

Maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur.
Roads Technology
Hoofddorp

Medewerker computerrepair bij Roads Technology

Maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur.
Roads Technology
Hoofddorp

Medewerker Servicedesk bij Roads Technology

Maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur.
Roads Technology
Hoofddorp

Systeembeheerder bij Roads Technology

Maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur.
Roads Technology
Hoofddorp

Websitebouwer bij Roads Technology

Maandag 9:00-17:00 uur. Vrijdag 9:00-17:00 uur.
Roads Technology
Hoofddorp
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin