Deel jouw ervaring

 
Coronavirus update
Klik hier voor het laatste nieuws over je behandeling

Appeltaart Imperium

Haarlem

Adres:
Zijlweg 115
2013DE Haarlem

Telefoon:
023 800 00 70

Bekijk op Google Maps

Appeltaart Imperium

Houd je ook zo van bakken?

Het Appeltaart Imperium is een bakkerij in het centrum van Haarlem. Wij bakken elke week zo’n 200 taarten op bestelling. De lekkerste appeltaarten van Nederland! Vooral restaurants en koffiebars in Haarlem en Amsterdam en omgeving kopen onze taarten. Maar ook andere bedrijven en particulieren bestellen weleens een taart.

Het Appeltaart Imperium is een bijzondere leerwerkplek om horeca-ervaring op te doen. Wij werken nauwkeurig en in een rustige sfeer. Alle ingrediënten worden met zorg uitgekozen én bereid. Van de taartbodem, de suiker, de appels en de rozijntjes tot aan de slagroom bovenop. Je kunt bij ons verschillende dingen doen. Maar wat je ook doet, je werkt altijd aan een mooi product. Je krijgt veel complimenten van klanten. Die vinden onze taarten namelijk erg lekker. Bovendien ruikt het altijd heerlijk in de bakkerij!

Wil je graag lekkere dingen leren bakken? Kom dan bij het Appeltaart Imperium!

 Meest gestelde vragen over het Appeltaart Imperium:

Wat kan ik leren?
Je leert in onze bakkerij hoe professionele bakkers werken. Bijvoorbeeld hoe je onze beroemde appeltaarten moet maken. Het gaat dan om: appels schillen, deeg maken, deeg uitrollen, taarten vullen en tot slot bakken. Maar je kunt ook taarten bezorgen, op de transportfiets of met de bestelbus. Of je helpt bij het inkopen van de ingrediënten die we gebruiken. De taak die bij je past, voer je uit in je eigen tempo. Samen met de andere deelnemers en de werkbegeleiders.
Iedereen die bij ons in de keuken werkt, mag de HACCP-training volgen. Die bieden we één keer per jaar aan. Tijdens deze training leer je van alles over het hygiënisch gebruiken, verwerken en bewaren van ingrediënten.

 Hoe word ik begeleid?
Vooraf krijg je uitleg over hoe wij bij het Appeltaart Imperium werken. Het is mogelijk om eerst een dagdeel proef te draaien. Je bespreekt met je werkbegeleider wat je leuk vindt en wat je kunt. Je maakt samen afspraken over wat je gaat doen. Wij zorgen ervoor dat je begint met taken die bij je passen. En dat je na verloop van tijd steeds meer taken aankunt.
We begeleiden jou natuurlijk bij het leren van het bakkersvak. Maar je leert ook algemene vaardigheden die bij werken horen. Het gaat dan bijvoorbeeld om op tijd komen, samenwerken met anderen en voldoen aan verwachtingen. Ook leer je werken aan je eigen toekomst.

Welke taken of functies zijn er?
Bij het Appeltaart Imperium werk je in een van de volgende functies:

 • Bakmedewerker: Appels schillen en snijden, deeg uitrollen, taartvulling maken, taarten vullen.
 • Planningmedewerker: Op orde houden van de planning, weten wanneer elke bestelling klaar moet zijn en voor welke klant die is.
 • Commercieel & marketingmedewerker: Interne en externe communicatie, zoals het maken van persberichten, nieuwsbrieven en mailings voor speciale acties.
 • Administratief medewerker: Telefoon beantwoorden, facturen maken, offertes opbergen, klanten opbellen over bestellingen.
 • Social-media-medewerker: Onderhouden van de website en de Facebook-pagina van het Appeltaart Imperium.
 • Chauffeur: Bezorgen van pakketjes bij onze klanten. Als je zelf geen rijbewijs hebt, kun je mee als bijrijder.
 • Wasmedewerker: Wassen van de werkkleding van de bakkers, zoals schorten en koksbuizen.
 • Inkoopmedewerker: Inkooplijsten maken voor de boodschappen, zoeken naar de beste aanbiedingen en leveranciers, mee helpen boodschappen doen.
 • Interieurverzorger: Huishoudelijk en schoonmaakwerk, de balie en kantine netjes houden.
 • Verkoopmedewerker: Achter de balie zitten en bestellingen aannemen van klanten die binnen komen lopen. De telefoon aannemen voor bestellingen en mails met bestellingen beantwoorden.
 • Sales: Bellen naar klanten, bellijsten maken, flyers verspreiden, speciale verkoopacties bedenken. Je kunt zelf gaan verkopen of meer bezig zijn met orderbegeleiding.
 • Gastvrouw/gastheer: Op orde houden van de keuken, koffiezetten, klanten en gasten ontvangen en boodschappen doen

Wat wordt er van mij verwacht?
Je bent welkom bij ons als je bereid bent om te leren. En als je je best wilt doen, nauwkeurig kunt werken, enthousiast bent en goed kunt samenwerken met collega’s. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om in een team te werken. Om te werken bij het Appeltaart Imperium moet je minstens één dagdeel per week beschikbaar zijn. Maar je mag veel vaker komen, graag zelfs! Het is niet nodig dat je ervaring hebt met bakken, horeca of koken.
Als je taarten wilt bakken, is het belangrijk dat je lang rechtop kunt staan. Een groot deel van het werk wordt namelijk staand aan een aanrecht of tafel gedaan. Als dat een probleem voor jou is, kunnen we wel kijken welke taken (ook) zittend gedaan kunnen worden.

Wat kan ik bereiken?
Elke dag een goed teamgevoel, mooie appeltaarten en blije klanten. Dat levert het op als je bij het Appeltaart Imperium werkt! Je leert het bakken van onze werkbegeleiders. Zij geven aan hoe jij het best kunt werken. Je krijgt hier geen diploma voor, maar we kunnen wel een referentie schrijven. En dit kan helpen bij de doorstroming naar (betaald) werk of een opleiding. Misschien kun je na het Appeltaart Imperium wel een banketbakkers- of patisserieopleiding gaan volgen!

Werktijden en vergoeding
Het Appeltaart Imperium is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Er zijn twee dagdelen waaruit je kunt kiezen om te komen werken: ’s ochtends van 8.30 tot 12.30 uur en ’s middags van 12.30 tot 16.30 uur. Je ontvangt een vergoeding van 1 euro per gewerkt uur.

info@appeltaartimperium.nl

www.appeltaartimperium.nl

Alle activiteiten op deze locatie:

Administratief medewerker bij het Appeltaart Imperium

Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur
Appeltaart Imperium
Haarlem

Bakker bij het Appeltaart Imperium

Maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
Appeltaart Imperium
Haarlem

Baliemedewerker/receptionist bij het Appeltaart Imperium

Maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
Appeltaart Imperium
Haarlem

Commercieel medewerker bij het Appeltaart Imperium

Maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
Appeltaart Imperium
Haarlem

Gastheer/gastvrouw bij het Appeltaart Imperium

Maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
Appeltaart Imperium
Haarlem

Huishoudelijk medewerker en wasserij medewerker bij het Appeltaart Imperium

Maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
Appeltaart Imperium
Haarlem

Medewerker Planning bij het Appeltaart Imperium

Maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
Appeltaart Imperium
Haarlem

Medewerker Social Media bij het Appeltaart Imperium

Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur
Appeltaart Imperium
Haarlem

PR en communicatie medewerker bij het Appeltaart Imperium

Maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
Appeltaart Imperium
Haarlem

Taartenbezorger en boodschappenchauffeur bij het Appeltaart Imperium

Maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
Appeltaart Imperium
Haarlem
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin