"Roads werkt!"
Ontmoeten > Maatjes
Ontmoeten > Ontmoeten

Maatjesproject

Gedurende een jaar spreek je tweewekelijks met je maatje af. Het dagdeel en tijdstip bepaal je in onderling overleg met je maatje.

Ervaar je een sociaal isolement? Vind je het moeilijk om zelf contact te maken of om er alleen op uit te gaan? Heb je behoefte aan een luisterend oor, gezelligheid of afleiding? En zou je het fijn vinden als iemand sámen met jou wat zou ondernemen? Dan kun je je aanmelden bij het Roads Maatjesproject. Het Roads Maatjesproject koppelt je aan een vrijwilliger die er plezier in heeft om als maatje wat vrije tijd met je door te brengen.

Kosten

In onderling overleg besluit je als maatjeskoppel welke activiteiten je gaat ondernemen. De eventueel bijkomende kosten en reiskosten betaal je zelf.

Aanmelden

Wat ga je doen

Na je aanmelding krijg je een kennismakingsgesprek met de begeleider van het Roads Maatjesproject. In dit kennismakingsgesprek kun je onder andere je wensen ten aanzien van een maatje bespreken. Vervolgens zoekt de begeleider een beschikbare vrijwilliger die qua wensen en interesses voldoende met je gemeen heeft. In het bijzijn van de begeleider zal je de vrijwilliger ontmoeten. Na de ontmoeting zullen zowel de vrijwilliger als jij los van elkaar bij de begeleider aangeven of jullie een maatjeskoppel willen worden. Indien jullie dit beiden willen, dan zullen jullie gedurende één jaar, tweewekelijks afspreken. Voorbeelden van activiteiten die maatjeskoppels ondernemen, zijn: ergens koffie drinken, koken, knutselen, een gezelschapsspelletje spelen, wandelen, fietsen, sporten, een uitstapje maken naar een buurthuis, het bos, een museum of de bioscoop.

Tijdsduur, aantal keer

De deelnemer en de vrijwilliger worden voor de duur van één jaar gekoppeld. Als maatjeskoppel spreek je eens in de twee weken af. Het tijdstip bepaal je samen met je maatje.

Het kantoor van Roads bevindt zich op:
Kruisweg 618 (1e verdieping)
2132CH Hoofddorp

Maatjeskoppels spreken níet op het kantoor van Roads, maar op een ontmoetingsplek af. Bijvoorbeeld bij jou thuis of ergens in jouw buurt.

NB: Het project is actief in de regio Amstelland en Haarlemmermeer. Inwoners van gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn kunnen zich bij het Roads Maatjesproject aanmelden.

Wil je je graag als vrijwilliger aanmelden voor het Roads Maatjesproject? Kijk voor meer informatie op www.roadsmaatjesproject.nl of neem contact op met projectleider Jorise de Boer via 06 – 575 73 151 om je aan te melden.

Locatie

Maatjesproject

www.roadsmaatjesproject.nl

Amsteldijk Zuid 67
1184VD Amstelveen

06 575 731 51

Meer over deze locatie
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2019 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin