Kantineproject

Amstelveen

Adres:
Startbaan 3
1185XP Amstelveen

Telefoon:
06 212 051 29

Bekijk op Google Maps

Kantineproject

Vind jij het leuk om op een school te werken?

Het Kantine Project verzorgt iedere dag een heerlijke lunch voor de leerlingen van het Hermann Wesselink College in Amstelveen. Het Hermann Wesselink College is een levendige en gezellige werkomgeving. Onze klanten zijn de leerlingen van de school. Wij maken voor hen onder andere verse smoothies, broodjes, speciale weekmenu’s, snacks en overheerlijke panini’s. In de keuken maken wij allerlei producten klaar. En in de schoolkantine verkopen wij die aan de leerlingen. Ook zorgen we ervoor dat de leerlingen zich in de kantine aan de huisregels houden.

Wil je gezond en lekker eten klaarmaken voor jongeren? Kom dan werken bij Het Kantine Project!

Wat kan ik leren?

Bij Het Kantine Project leer je onder andere eten klaarmaken en omgaan met klanten. Je kunt bij ons een HACCP-cursus volgen. Deze cursus gaat over voedselveiligheid: hoe je voedsel hygiënisch bereidt, zodat mensen er niet ziek van worden. Je krijgt dan na afloop een officieel certificaat.

Je kunt ook kiezen voor een opleiding bij het kantineproject: mbo 1 (entree) assistent-horeca en kok. Door bij het kantineproject te werken en één dag in de week naar school te gaan, kun je een mbo-diploma halen. Wij werken hierbij samen met de Werkleerschool Amsterdam (onderdeel van het ROC van Amsterdam). De opleiding duurt 1 jaar.

Hoe word ik begeleid?

Samen met je werkbegeleider bespreek je eerst wat je wilt en kunt doen. Je maakt met hem of haar afspraken over wat je precies gaat doen. Deze werkzaamheden worden uitgebreid uitgelegd en voorgedaan. Zo krijg je die goed onder de knie. Vervolgens mag je zelf aan de slag.

Je leert ook algemene vaardigheden die bij werken horen. Denk bijvoorbeeld aan samenwerken met anderen, omgaan met kritiek en voor jezelf opkomen. Natuurlijk ga je ook werken aan je toekomst.

Welke taken of functies zijn er?

Bij Het Kantine Project kun je de volgende taken doen:

  • Keuken: Klaarmaken van broodjes, panini’s of tosti’s en verschillende warme gerechten, snijden van groenten, maken van salades en bereiden van sapjes.
  • Kassa: Bestellingen aannemen, klaarzetten en afrekenen.
  • Conciërgetaken: Oogje in het zeil houden of de leerlingen zich aan de huisregels houden, hun eigen spullen opruimen. Zo nodig de leerlingen hierop aanspreken. De conciërges van de school helpen hierbij.
  • Schoonmaken: De keuken en kantine schoonmaken aan het einde van de middag. Dit is een vaste gezamenlijke klus!

Wat wordt er van mij verwacht?

We verwachten van je dat je bereid bent om een halve dienst te werken (7.30 tot 11.30 uur of 11.30 tot 15.30 uur) of een hele dienst, van 7.30 tot 15.30 uur. Ook willen we graag dat je je best doet, goed samenwerkt met collega’s, en dat je met het team meedenkt. Het is van belang dat je servicegericht en hygiënisch kunt werken.

Wat kan ik bereiken?

Bij ons krijg je werkervaring op het gebied van horeca, voedselveiligheid, servicegericht werken en communiceren op de werkvloer. En je komt elke dag leerlingen tegen die blij zijn met het heerlijke eten!

Alle activiteiten op deze locatie:

Conciërge

Maandag t/m vrijdag. 2 of meer dagdelen per week, ochtend of middag
Kantineproject
Amstelveen

Kassamedewerker

Maandag t/m vrijdag 7:30-15:30 uur.
Kantineproject
Amstelveen
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin