Webshop RoadsMaakt.nl gelanceerd

Begin november is de webshop RoadsMaakt.nl live gegaan. RoadsMaakt is een collectie producten, die gemaakt wordt door deelnemers van Roads. Elk product komt van een andere maker en elk product heeft een ander verhaal. Deze producten zijn vanaf nu te koop via het platform RoadsMaakt.

Deelnemers gaan aan de slag bij de sociale firma’s & creatieve werkplekken van Roads zoals een houtbewerkingsbedrijf, een naaiatelier of een keramiekwerkplaats. Hier worden professionele, unieke & duurzame producten gemaakt van veelal gerecyclede materialen. De producten variëren van houten snijplanken en servies tot knuffels gemaakt van oude jeans.

RoadsMaakt wil door het verkopen van deze producten laten zien dat deelnemers van Roads een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Door het maken van deze producten worden deelnemers weer onderdeel van het arbeidsproces. Hierdoor voelen zij zich nuttig en krijgen ze weer perspectief op de toekomst.

Heb je een verjaardag, zoek je een cadeau voor een pasgeboren baby of  heb je een sinterklaas- of kerstcadeau nodig? Ga naar roadsmaakt.nl