Deel jouw ervaring

Roads Hotel Pitstop Haarlem

Roads Hotel Pitstop is een hotel voor cliënten uit de ggz, waar u ook inloop en dagbesteding kunt volgen. Gelegen in hartje Haarlem biedt het hotel rust en een fijne logeerplek aan maximaal 12 hotelgasten die met psychiatrie te maken hebben of hebben gehad.

Roads Hotel Pitstop is gevestigd in een herenhuis met een prachtige tuin gelegen op het zuidwesten. Het is een fijne logeerplek met extra aandacht en begrip van onze ervaringsdeskundige medewerkers. Het hotel biedt plaats aan maximaal 12 gasten. Verblijf is mogelijk voor een paar dagen tot een aantal weken. De prijs ligt ver onder de norm vergeleken met een regulier hotel. Daarnaast verzorgen wij iedere dag heerlijke verse maaltijden (lunch en diner) waar u bij kunt aanschuiven voor een kleine prijs. Het hotel is niet rolstoeltoegankelijk.

Het hotel wordt gerund door ervaringsdeskundigen. Hierdoor krijgen onze gasten precies de aandacht die ze nodig hebben. Het hotel is geliefd. Het wordt als een veilige, fijne en huiselijke plek ervaren en het verblijf als een bijzonder uitstapje.

Het hele hotel draait voor en door vrijwilligers. Zo bieden we werkervaringsplaatsen aan in de keuken, bij de receptie, in de huishouding en zoeken we ook gastheren en -vrouwen. Zie hier de vacatures bij het zorghotel.
Tenslotte is Zorghotel Pitstop een inlooplocatie, waar buurtbewoners en anderen altijd welkom zijn.

Openingstijden

Het hotel is alle dagen geopend.
De receptie is bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur.

Wilhelminastraat 42
2011 VN Haarlem
T 023 – 542 37 77

Voor meer informatie en boekingen:023 – 542 37 77


"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin