Deel jouw ervaring

 
Coronavirus update
Klik hier voor het laatste nieuws over je behandeling

Aan de slag bij Roads?

Aanmelden

Advies, meteen aan de slag of een luisterend oor van een lotgenoot?

Vrijblijvend adviesWil je een luisterend oor?Nieuws coronavirus

5 juni 2018

Verhuizing Roads Haarlemmermeer

Roads Haarlemmermeer is verhuisd naar een nieuwe, centraler gelegen locatie op de Kruisweg 618 in Hoofddorp. Hier wordt op werkdagen van 9:30-16:30 ontmoeting, creatieve en arbeidsmatige  dagbesteding georganiseerd. Daisy Zwegers- Heim – werkbegeleidster bij Roads Haarlemmermeer- geeft aan: “er kwam steeds meer vraag naar activiteiten en dit konden we qua ruimte op de vorige locatie niet faciliteren. We zijn dan ook heel erg blij met onze nieuwe ruimte op de Kruisweg. Na de vakantieperiode volgt er zeker nog een officiële grand opening van het pand”

Vanaf maandag 4 juni start op de Kruisweg 618 het tijdelijke activiteitenprogramma van Roads Haarlemmermeer:

Maandag:   Beeldhouwen, Open Atelier
Dinsdag:  Textiel Atelier, Inloop
Woensdag :  Textiel Atelier, Art Journal
Donderdag:   Vilt Atelier,  Inloop
Vrijdag:  Mandala tekenen, Open atelier

Op de oude locatie  -wijkcentrum De Amazone op de Mathilde Wibautstraat 22 in Hoofddorp- blijft Roads op maandagen en vrijdagen van 17:00 tot 19:00 uur  het eetcafé verzorgen.”

Interesse in één van de activiteiten? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.roads.nl of via telefoonnummer 020 590 85 90.

Voor meer informatie of vragen: marleen.van.geldorp@roads.nl, daisy.zwegers@roads.nl en jakelien.paulus@roads.nl (voor vragen over het textielatelier)

Roads zet zich in voor mensen met psychische klachten of een verslavingsachtergrond. Roads vindt dat iedereen het verdient om mee te doen in de maatschappij. Werk is ons doel en middel! We hebben bijna 400 activiteiten op het gebied van re-integratie en creatieve en arbeidsmatige dagbesteding in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Amersfoort en Amstelveen. In Haarlemmermeer zijn ook nog meer activiteiten van Roads.  Onze sociale firma Roads Online Services is gevestigd op de Boslaan 33 in Hoofddorp. Hier kun je aan de slag met 3D printen, opknappen van computers webdesign en IT services. We bieden op maandag en donderdag sportactiviteiten aan bij Basic Fit op het Arnolduspark. Op maandagmiddag organiseren we samen met Amstelring het buurtcafé in wijkcentrum Kattegat, Skagerrak 328 in Hoofddorp. Voor een totaaloverzicht kijk op: www.roads.nl.

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin