Aan de slag bij Roads?

Aanmelden

Advies, meteen aan de slag of  een luisterend oor van een lotgenoot?

Vrijblijvend adviesWil je een luisterend oor?

Algemene leveringsvoorwaarden

Wanneer je ergens een dienst afneemt, gelden er ‘algemene leveringsvoorwaarden’. Daarin staat vermeld waar beide partijen, de dienstverlener en jij, zich aan moeten houden. Voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) zijn ook zulke voorwaarden opgesteld: de ‘Algemene leveringsvoorwaarden ggz’. Daarin staat beschreven waar Roads zich ten opzichte van u aan moet houden (rechten), en waar u zich als cliënt van Roads aan moet houden (plichten) bij uw begeleiding/behandeling.

Voorbeelden rechten en plichten

  • Een voorbeeld van een recht is dat je recht hebt op alle informatie die nodig is om te kunnen besluiten wat voor zorg/begeleiding je nodig hebt.
  • Een voorbeeld van een plicht is dat je het van te voren moet aangeven als een afspraak met Roads niet door kan gaan.

De leveringsvoorwaarden gaan niet over welke behandeling of begeleiding die je krijgt; dat staat in je trajectplan.

Verschillende versies algemene leveringsvoorwaarden

De leveringsvoorwaarden zijn opgesteld door verschillende partijen: de Consumentenbond, NPCF (Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie) en GGZ Nederland. Er bestaan twee versies van de leveringsvoorwaarden: een voor als je gebruikmaakt van ambulante zorg of kortdurend verblijf. En een voor als je gebruikmaakt van langdurige zorg en verblijf. Er is ook een publieksversie van deze documenten. Deze is korter en prettiger leesbaar.

Downloads (PDF) 

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2018 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin