Nieuwe website dagbestedingsproject de Houtstek in Amstelveen

 

De Houtstek heeft een gloednieuwe website waar opdrachtgevers en geïnteresseerden terecht kunnen voor heel veel voorbeelden van de producten en meer informatie rondom bestellen, offertes en werk. Neem snel een kijkje op www.houtstek.nl.

Meer over de Houtstek

De Houtstek is onze mooie houtwerkplaats gelegen aan de Amsteldijk Zuid in Amstelveen. Hier worden in opdracht van grote en kleine bedrijven, particulieren en instellingen een grote variatie aan houten producten geproduceerd. Bijvoorbeeld houten kisten voor het vervoer van de bestellingen van een bakkerij en exportkisten voor zuurstofflessen en ovens voor Transavia.

Bij de Houtstek werken ruim 30 deelnemers met een psychische kwetsbaarheid aan hun herstel en terugkeer naar de werk of opleiding. Iedereen is welkom en iedereen heeft zijn eigen taak en verantwoordelijkheid. Op eigen tempo leren onze deelnemers het vak schuren, timmeren, zagen, lassen en afwerken. Meer weten over de arbeidsmatige dagbesteding bij de Houtstek? Kijk op: https://www.roads.nl/sociale-firmas/de-houtstek/.

Houtstek Amstelveen, Gereedschap