Deel jouw ervaring

Vriendenhuis De Goorn

Adres:
De Goorn 50
1648JR De Goorn

Telefoon:
0229 – 701208
06 - 15 88 05 49

Bekijk op Google Maps

 • Eerst een verkennend gesprek?

  Aanmelden intake
 • Vriendenhuis De Goorn

  Het Roads Vriendenhuis De Goorn is een woonomgeving specifiek ontwikkeld en ingericht voor mensen met een GGZ en/of verslavingsachtergrond. Binnen een Vriendenhuis kun je onder eigen regie in een veilige omgeving werken aan duurzaam herstel.

  Binnen een Vriendenhuis staat ‘herstel, eigen regie en zelfredzaamheid’ centraal. Als bewoner werk je aan je eigen ontwikkeling op het gebied van gezondheid, wonen, werk, financiën, netwerk en zingeving. Je krijgt daarbij begeleiding van professionals. Als bewoner ben je zelf verantwoordelijk voor je herstel, maar je staat er niet alleen voor. Want naast professionele hulp ontvang je ook begeleiding van ervaringsdeskundigen en vrijwilligers. Daarnaast ondersteunen de bewoners elkaar ook elkaar actief in het herstelproces. Door de inzet van professionals, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers en medebewoners te combineren wordt een woonomgeving gecreëerd die ruimte biedt voor duurzaam herstel.

  Bewoners runnen de huizen zelfstandig. Hen wordt een actieve bijdrage gevraagd. Taken die bewoners uitvoeren zijn bijvoorbeeld koken en schoonmaken.

  Het Vriendenhuis is dagelijks geopend tussen 9 en 17 uur. Aanmelden kan via de website of rechtstreeks bij het Vriendenhuis.

  Roads beheert ook Vriendenhuizen in Den Helder, Amsterdam en Lisse.

  "Roads werkt!"
  ISO 9001 HKZ

  Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

  Arkin