Roads Vervoer

Amsterdam
Amsterdam Oost

Adres:
Domselaerstraat 128a
1093MB Amsterdam

Telefoon:
020 590 57 57

Bekijk op Google Maps

Roads Vervoer

Vind jij het leuk om veel van de stad te zien?

Roads Vervoer helpt mensen op weg!

Met onze busjes vervoeren wij mensen naar onder andere dagbestedingsprojecten en zorgboerderijen. In de ochtend doen we een ophaalronde, en halverwege de middag beginnen we aan de tweede ronde om mensen weer thuis te brengen. Tussendoor is het vaak wat rustiger, deze tijd wordt dan gebruikt om andere opdrachten uit te voeren. Dat kan bijvoorbeeld een kleine verhuizing zijn, als een cliënt van de ene naar de andere zorginstelling verhuist.
We verzorgen ook de interne post voor Arkin en Roads, en bezorgen vers brood bij restaurants door de hele stad.
Iedere dag maken we een lekkere warme lunch voor het hele team. Je kunt bij ons dus ook in de keuken werken.

Het werk bij Roads Vervoer is verantwoordelijk en dankbaar, en je werkt in een hecht en gezellig team. Je krijgt bij ons de kans om te werken aan je talenten en je voor te bereiden op de volgende stap in je loopbaan.

Wil je aan de slag als chauffeur, receptiemedewerker, fietskoerier of (hulp)kok? Kom dan werken bij Roads Vervoer!

Meest gestelde vragen over Roads Vervoer:

Wat kan ik leren?

Bij ons kun je werken als chauffeur, fietskoerier, tuktuk-chauffeur, receptionist, keukenmedewerker of schoonmaker.

Als je bij ons als chauffeur wilt werken, doorloop je eerst drie proefdagen en na de derde dag volgt een rijtest. Daarna begin je altijd als bijrijder ter ondersteuning van de chauffeur, zodat je kan zien wat het werk inhoudt en de routes leert kennen. Zodra je goed bent ingewerkt, zullen we je ook als chauffeur inzetten en krijg je de verantwoordelijkheid over de bus en passagiers.

Wanneer je minstens een half jaar twee tot drie dagen per week naar tevredenheid bij ons hebt gewerkt, kun je in aanmerking komen voor de opleiding (beperkte) taxipas. Met de beperkte pas mag je geplande ritten rijden, oftewel het contractvervoer. Met de volledige taxipas kun je gaan werken in het reguliere taxivervoer. In overleg met de rijschool wordt bepaald welke opleiding het best bij jou past en de beste kansen geeft op de arbeidsmarkt.

Als lid van de keukenploeg ben je kok of keukenhulp, en zorg je er samen voor dat er rond lunchtijd een warme maaltijd klaarstaat en dat je de keuken weer schoon achterlaat voor de volgende dag. Als schoonmaker zorg je er ook voor dat de huiskamer en keuken schoon zijn en dat de vaatwasser wordt in- en uitgeruimd. Bij de receptie neem je de telefoon op en verbind je door, sta je binnenkomende bezoekers te woord en verzorg je de koffie en thee.

Hoe word ik begeleid?

De werkbegeleiders zorgen ervoor dat je het werk goed kunt uitvoeren. Voordat je gaat rijden krijg je uitleg over de route en of er bijzonderheden zijn. Als je vragen hebt, kun je bij hen terecht. En als er onderweg problemen zijn, dan helpen ze je op afstand of komen ze naar je toe.

Elk half jaar wordt er een talentontwikkelgesprek gehouden waarin je vaardigheden en doelen worden besproken. Hierbij kun je denken aan: samenwerken met collega’s, omgaan met kritiek en voor jezelf opkomen.

Welke taken of functies zijn er?

Bij Roads Vervoer werk je in een van de volgende functies:

  • Chauffeur: Mensen van en naar hun dagbesteding vervoeren of het vervoer van producten (onder andere de broodroute).
  • Tuktuk-chauffeur: Vers brood vervoeren naar verschillende restaurants in de stad. Af en toe een catering bezorgen voor restaurant Freud.
  • Fietskoerier: Net zoals de tuktuk-chauffeurs brood en catering vervoeren, maar dan per (elektrische) fiets.
  • Receptiemedewerker: Telefoon beantwoorden en gesprekken doorverbinden naar de juiste persoon, bezoekers welkom heten en verder helpen.
  • Keukenhulp: Meehelpen met het bereiden van de dagelijkse warme lunch voor ongeveer dertig mensen. Taken zijn: helpen met de inkoop, voorbereiden van het koken (zoals groenten snijden) en afwassen.

Wat wordt er van mij verwacht?

Je moet bereid zijn om te werken tussen 07.30-17.30 uur, omdat de eerste ritten al om 8 uur beginnen. Tussen de middag heb je meestal pauze en voldoende tijd om lekker te lunchen.

Verder verwachten we van jou dat je goed je best doet en goed kunt samenwerken met collega’s. En dat je met ons meedenkt, servicegericht bent en hygiënisch kunt werken. Als je als chauffeur de (beperkte) taxipas wilt halen, moet je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) kunnen krijgen.

Wat kan ik bereiken?

Als je bij ons als (tuktuk)chauffeur werkt, heb je elke dag tevreden klanten. Je doet ook werkervaring op en misschien behaal je wel een (beperkte) taxipas! Ook als receptionist of keukenmedewerker doe je veel ervaring op. Hiermee kun je doorstromen naar ander vrijwilligerswerk, een opleiding of betaald werk.

Werktijden en vergoeding

Je ontvangt 1,25 euro per gewerkt uur.

roadsvervoer@roads.nl
www.roadsvervoer.nl

Alle activiteiten op deze locatie:

Chauffeur bij Roads Vervoer

Maandag t/m vrijdag 7:45-17:30 uur.
Roads Vervoer
Amsterdam

Kok

Maandag t/m vrijdag 8:30-14:30 uur. Minimaal 1 hele dag per week beschikbaar (dit staat gelijk aan 2 dagdelen).
Roads Vervoer
Amsterdam

Receptionist

Maandag t/m vrijdag 7:45-17:30 uur. Het aantal dagdelen per week is in overleg.
Roads Vervoer
Amsterdam

Schoonmaker

Maandag t/m vrijdag 9:00-17:30 uur.
Roads Vervoer
Amsterdam
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin