Roads in de Schakel

Haarlem

Adres:
Pijnboomstraat 17
2023VN Haarlem

Telefoon:
06-11531687

E-mail: info@roadsindeschakel.nl Openingstijden: Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Bekijk op Google Maps

Roads in de Schakel

Sinds 1 juni 2021 hebben wij als Roads in de Schakel onze intrek genomen in buurthuis de Schakel. Buurthuis de Schakel is gelegen aan de Pijnboomstraat nr. 17 te Haarlem. In deze fantastische nieuwe locatie zetten de werkbegeleiders Chris, Lone en Frans samen met de 30 deelnemers meegekomen vanuit hotel pitstop de kook- en restaurant werkzaamheden alsmede de nieuwe activiteit Roads Radio voort. Het  specialisme verblijf vervalt.

Het buurthuis is een ruim opgezette locatie, heel gunstig gelegen in de buurt van andere zorg instanties. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden tot samenwerkingen en inloop voor buurtbewoners. De Schakel biedt veel mogelijkheden voor activiteiten. Voor meer informatie bekijk de website.

Op de nieuwe locatie combineren wij aan de deelnemers: inspanning (werken en opleidingen) en ontspanning (activiteiten).

Buiten de mogelijkheid voor de deelnemers om te werken in de keuken voor lunch en diner en de afdeling Roads radio hebben we ook ruimte voor deelnemers voor werk in de receptie, facilitair en tuinwerkzaamheden.

Openingstijden lunch:
In het sociale restaurant van Roads in de Schakel kun je heerlijk lunchen. Je kunt lunchen bij Roads in de Schakel op verschillende dagen/tijden
Maandag 12:30-13:30 uur.
Donderdag t/m zaterdag 12:30-13:30 uur.

Opleidingen en cursussen
In Roads in de Schakel is er voor deelnemers uitgebreid de mogelijkheid om interne cursussen te volgen. Chris is volop bezig met de cursus radio maken. Zie www.roadsradio.nl. Verder zijn er interne cursussen gastheerschap en haccp voor de geïnteresseerde deelnemers. Ook is het mogelijk bij het leerwerkbedrijf aan het ROC te Amsterdam opleidingen te volgen te weten de eenjarige entreeopleiding horeca niveau 1 alsmede de tweejarige opleiding gastheerschap, receptie en kok te volgen. Deze opleidingen vinden plaats in een prachtig pand aan de Keizersgracht te Amsterdam. Voor meer informatie zie www.werkleerschool.nl.

Facilitair team
Het Facilitair team bestaande uit Roads deelnemers is verantwoordelijk voor het beheer en de ondersteunende diensten van de Schakel. Deze functies zijn extra belangrijk als het percentage inloop groter wordt. Hiermee zullen de communicatieve werkzaamheden en administratieve taken toenemen. In de toekomst zouden we facilitaire inkomsten kunnen genereren uit bijvoorbeeld tuinonderhoud en onderhoud aan het pand.

Roads Radio
Roads Radio is hét radiostation van Roads! Samengesteld door deelnemers van Roads, onder begeleiding door een ervaren radio expert. Alle deelnemers die meewerken aan Roads Radio staan ingeschreven bij Roads. Voor uitgebreide informatie klik hier.

Bekijk de website van Roads in de Schakel

 

Alle activiteiten op deze locatie:

Facilitaire taken bij het sociaal restaurant

Maandag. Donderdag t/m zaterdag. Dagdelen van 4 uur. Het aantal dagdelen per week is in overleg.
Roads in de Schakel
Haarlem

Gastheer/gastvrouw sociaal restaurant/inloop

Maandag t/m vrijdag. Dagdelen van 4 uur. Het aantal dagdelen per week is in overleg.
Roads in de Schakel
Haarlem

Koffie/thee inloop

Maandag 10:00-17:00 uur. Woensdag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.
Roads in de Schakel
Haarlem

Kok sociaal restaurant

Maandag t/m vrijdag. Dagdelen van 4 uur. Het aantal dagdelen per week is in overleg.
Roads in de Schakel
Haarlem

Receptionist sociaal restaurant/inloop

Maandag t/m vrijdag. Dagdelen van 4 uur. Het aantal dagdelen per week is in overleg.
Roads in de Schakel
Haarlem

Sociaal restaurant lunch

Maandag t/m vrijdag 12:30-13:30 uur.
Roads in de Schakel
Haarlem

Theaterworkshops

Donderdag 10:00-12:00 uur.
Roads in de Schakel
Haarlem
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin