Individuele Plaatsing en Steun (IPS)

Individuele begeleiding en snelle plaatsing in betaald werk voor mensen die om psychische reden in behandeling zijn binnen de GGZ en een betaalde baan zoeken, of ondersteuning van werknemer en werkgever bij het behouden van de bestaande baan na uitval door middel van ondersteuning bij de re-integratie. Onze IPS-trajectcoaches werken samen met een team van specialisten dat op de achtergrond haar bijdrage levert. Alles is gericht op de succesvolle loopbaan van de werknemer bij een werkgever. Voor meer informatie klikt u hier

Bent u op zoek naar gemotiveerd en goed personeel? Dan kunnen wij u vast verder helpen met de re-integratiemethode Individuele Plaatsing en Steun (IPS). Wij brengen u graag in contact met werkzoekenden die klaar staan om bij uw bedrijf aan de slag te gaan. Mensen met kwaliteiten, doorzettingsvermogen en grote inzet voor uw bedrijf.

Wie zijn deze mensen? Mensen die door een psychische kwetsbaarheid wat lastiger aan een baan komen en die door ons uitstekend worden begeleid, waardoor u niets anders dan werkgever hoeft te zijn. Prima mensen die willen en kunnen werken in uw bedrijf. Werkgever, daar heeft u iets aan! Waar nodig wordt het werkproces lean en mean in zakelijke context ondersteund. We doen dit door middel van de methodiek Individuele Plaatsing en Steun (IPS).

Wat is Individuele Plaatsing en Steun (IPS)?
IPS is een internationaal beproefde re-integratie methode voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. U als werkgever wordt hierbij ontzorgd doordat uw werknemer (meestal op de achtergrond) intensief begeleid wordt door een ervaren trajectcoach van Roads. Daar waar u behoefte heeft aan wat tips en tricks kunt u op de trajectcoach rekenen. Hij is een specialist op dit gebied.

Roads werkt al jarenlang met deze methode en helpt ieder jaar vele werkgevers aan goed personeel. Dit alles kosteloos.

De kracht van IPS schuilt in de gespecialiseerde begeleiding. Het is altijd maatwerk.
Wij richten ons op een succesvol dienstverband van de werknemer bij uw bedrijf. We doen dit door een goede samenwerking tussen verschillende partijen (werkgever, werkzoekende/werknemer, de IPS trajectcoach en specialisten uit de geestelijke gezondheidszorg op de achtergrond). Onze gespecialiseerde IPS-trajectcoaches beschikken over kennis van arbeidsre-integratie en vaardigheden in het coachen van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Zij zijn geïnteresseerd in uw bedrijfsvoering, kennen de kandidaten al geruime tijd en kunnen met u meedenken over de meest geschikte taakinhoud binnen uw bedrijf.

Wat brengt IPS u als werkgever?
Een gemotiveerde werknemer die klaar staat om bij u aan het werk te gaan.

Bekijk hier een kort filmpje over de inzet van IPS door Roads bij verschillende werkgevers:

Geïnteresseerd geraakt?

We komen graag een keer bij u langs om te horen waar uw wensen liggen.

Meer weten?  Download hier de brochure.
Kijk voor meer informatie over IPS ook op de website van Kenniscentrum Phrenos: www.werkenmetips.nl

Of neem contact met ons op:
E: info.ips@roads.nl
T: 020 590 86 85