Deel jouw ervaring

Muziek en cultuur

Buurthuis Odigibu

Ontmoet, volg workshops, cursussen of discussies, beweeg en snuffel in musea. In het internet Buurthuis Odigibu is veel te beleven.

Theaterkrant

Online theatermagazine de Theaterkrant bedacht een slimme manier om aandacht te besteden aan voorstellingen die in de coronatijd niet in première kunnen gaan. Onder de titel ‘Niet Op’ wordt rond de dag van de beoogde première in plaats van een recensie een van de makers ervan aan het woord gelaten: de regisseur, een acteur, de schrijver of een vormgever.

Telefilm

De uitverkorene van Theu Boermans, met Kees Prins en Pierre Bokma. Het waargebeurde verhaal van bloei en ondergang van het softwarebedrijf van de streng christelijke gebroeders Baan. (WvdK)

Roads Radio

Roads Radio is terug te luisteren via: www.mixcloud.com/RoadsRadio
Luister hier naar de laatste uitzending van Roads Radio voor diverse hits, interviews, informatie en het muzikale ‘werk’ van je collega’s of deelnemers.

Als voorbeeld zie hieronder de clips van Tim Oling.

Muziek & Liedjes

Muziek en liedjes geven kracht en troost in deze tijd daarom hebben veel artiesten uit binnen en buitenland een speciaal Corona nummer / videoclip gemaakt. Bekijk en beluister de videopclips van Davina Michelle tot The Stones. Een selectie van deze Videoclips tref je hieronder:

Paradiso

In de huidige door corona ontregelde realiteit staat Paradiso leeg en zijn veel artiesten optredens en inkomsten misgelopen en zitten noodgedwongen thuis.

Om artiesten evengoed een podium te bieden, gaat Paradiso komende tijd met regelmaat ‘live’ via hun Facebook pagina.

Pathé Thuis: iedere dag een gratis film

Pathé Thuis maakt iedere ochtend op de eigen sociale media-kanalen om 09.00 uur bekend welke film die dag gratis bekeken kan worden. Op Instagram Stories delen zij bijvoorbeeld een unieke code waarmee je de film van de dag cadeau krijgt. De aangekondigde film is daarna tot en met 23.59 uur gratis te bekijken. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor Pathé Thuis. Meld je hier aan! En houd deze pagina in de gaten: https://www.instagram.com/pathethuis/ 

Festivals en livestream concerten

Op deze website vind je een overzicht van live-stream concerten en festivals met o.a. Hozier en Quarantaine Fest.

Concertgebouw Amsterdam

Het Concertgebouw presenteert elke woensdag de Empty Concertgebouw Sessions: topmuzikanten die solo vanuit een leeg Concertgebouw optreden. In deze eerste editie: pianiste Anna Fedorova. Bekijk de uitzending hier.

Nationale Opera en Ballet

De komende weken presenteert het Nationale Opera en Ballet enkele prachtige voorstellingen die de afgelopen jaren op het podium te zien waren. Je kunt via het YouTube kanaal van Nationale Opera en Ballet deze voorstellingen digitaal bijwonen! Bekijk de voorstellingen hier.

Metropole Orkest

Het Metropole Orkest is de komende tijd niet in concertzalen te vinden, maar gelukkig wel in jouw huiskamer! Muziek stopt nooit, daarom streamen zij verschillende concerten. Nieuw, oud, nationaal, internationaal, de komende tijd zie je het allemaal op woensdag en vrijdag op de Facebookpagina of www.mo.nl/live.

Virtuele museumbezoek

Musical Ramses Shaffy

Bekijk online de musical over het leven van Ramses Shaffy via: Ramses

Verhaal uit Boccaccio’s Decamerone

Acteurs uit het Nederlandse theater lezen dagelijks één verhaal uit Boccaccio’s Decamerone. Voor elke dag een nieuw verhaal zie; ITA’s Decamerone
Bron: met dank aan Coherente/website

Oldstars Radio

Ook de OldStars trainingen liggen stil liggen vanwege het coronavirus. En daarom hebben OldStars en het Nationaal Ouderenfonds een podcast OldStars Radio opgericht. De podcast wordt door OldStars zelf gemaakt en zorgt voor sociaal contact ook in deze tijd en voor inspiratie om met elkaar in beweging te blijven ook vanuit huis. In de podcast is een aantal vaste rubrieken opgenomen, met gevarieerde aandacht voor bewegen, muziek en verhalen van OldStars en hun ambassadeurs. Het levendige programma is er volledig op gericht om ouderen ook in deze tijd vanuit huis met elkaar in verbinding te brengen en fysiek fit te houden. Om de postcast te beluisteren klik hier

Escape Room vanuit je eigen huis; De Verloren Herinnering

Omdat jij niet naar een escape room kunt komen, komen wij naar jou. De Verloren herinnering is een product van creatieve geesten in isolatie: 19 samenwerkende escape room eigenaren hebben dit spel voor jullie gemaakt. Je zit meteen in een verhaal dat terug grijpt op de Tweede Wereldoorlog. Hiermee eren we onze 75 jaren van vrijheid. Het verhaal zit vol emotie en heeft heel wat gevarieerde puzzels. Goed voor 3-10 uur speelplezier! Je kunt alleen deel nemen of met een team. Ga direct van start via: https://deverlorenherinnering.nl/#oa_shop

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin