Deel jouw ervaring

Beweging

Blijf in beweging

Dat kan buiten – wandelen kan wél (op rustige plekken) en is fijn. Ook kun je in je tuin of op je balkon een sit-up challenge doen, je kunt planken, stretchen, door het huis dansen, online sporttrainingen volgen…alles om soepel te blijven en energie te houden!

Online beweeglessen – Team Sportservice

Team Sportservice zet zich in voor een gezonde, vitale en sociale samenleving. Helaas kan dat nu even niet met onze normale sport- en beweeglessen, evenementen en activiteiten in het onderwijs. Daarom starten we vanaf woensdag 25 maart met Blijf Bewegen Live!

Via Facebook-live zenden we dagelijks verschillende beweeglessen uit die gratis te volgen zijn vanuit de woonkamer, want: bewegen is gezond voor brein en lichaam.

Bekijk hier het rooster voor woensdag 25 tot en met vrijdag 27 maart 2020. Het rooster voor de weken daarna delen we zo snel mogelijk op onze website en social media.

Online groepslessen van fresh-fitness.nl

Bekijk veel online lessen via onze FB groep, delen mag!
De planning van onze lessen kun je hier vinden.
Bekijk ons Youtube kanaal waar ook enkele filmpjes staan voor als je geen Facebook hebt!

Creatief met YouTube

Voor de sportfanaten die geen thuisgym hebben: wees creatief met YouTube, elastieken banden, met water gevulde melkkannen en plastic flessen en daag jezelf uit met oefeningen met je eigen lichaamsgewicht.

Yoga

Want dat kan je ook doen zonder naar de yogaschool te gaan. Rol je matje uit of een kleed waar je op kunt liggen, start een Youtube video, bijvoorbeeld van Yoga With Adrienne, en begin! Ook fijn voor het slapen gaan.

Nederland In Beweging

Met de juiste begeleiding in beweging blijven: https://www.maxvandaag.nl/programmas/tv/nederland-in-beweging/

Hometrainer of crosstrainer

Met behulp van de hometrainer of crosstrainer; probeer elke dag op een vast moment van de dag een half uurtje te sporten. Bijvoorbeeld voor het raam of tijdens je favoriete serie. Belangrijk is wel dat je stevig doortrapt.

Met behulp van een stappenteller

Koop een stappenteller en probeer dagelijks  10.000 stappen te halen; een hele uitdaging als je binnen blijft, maar wel een waardevolle.

Tuinieren

Of je balkon ‘lente-klaar’ maken. Schrobben (met of zonder schoonmaak azijn), harken, onkruid wieden, steentjes rapen… Plus, de komende dagen hopelijk een uurtje te kunnen zitten in de zon. Zin in!

Sporten met Healthtime

Pasmatch in Haarlem maakte ons attent op de thuissport mogelijkheid van Sportschool HealthTime. Deze sportieve video’s met duidelijke uitleg en verschillende niveau’s zijn voor leden en niet leden. Zeker een aanrader om fit te blijven en conditie te behouden. Deze oefeningen zijn trouwens ook geschikt voor mensen die normaal niet sporten, maar er eigenlijk wel mee zouden willen beginnen. Kijk voor alle info op:  https://healthtime.nl/ of als je direct wilt starten klik op een van de onderstaande links.

Klik hier voor: Niveau 1 (beginners)
Klik hier voor: Niveau 2 (iets meer ervaren)
Klik hier voor: Niveau 3 (ervaren)

Golden Sports samen buiten bewegen:

Diverse sportoefeningen voor beginners en gevorderden voor binnen en als het even kan lekker buiten:
Korte eenvoudige oefening voor de beenspieren met Leonie en Robert van Herk heeft de video gemaakt en duurt 3 minuten op stimulerende muziek. Klik hier

Voor een training van Miou Notermans klik hier en ook een training Christoph Rosenmoller en Pieter Offermans van Sport Medisch Centrum Amsterdam. Klik hier.

ThuisBewegen: Bewegen met Marije

ThuisBewegen: Hardlooptraining 1

ThuisBewegen: Hardlooptraining 2

ThuisBewegen: Hardlooptraining 3

ThuisBewegen: Hardlooptraining 4

ThuisBewegen: Hardlooptraining 5

ThuisBewegen: Hardlooptraining 6

Basisoefeningen flexibiliteit-, stabiliteit- en kracht

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin