Leren > Training

Libermantraining ‘Omgaan met sociale relaties’

Relaties zijn voor ieder mens belangrijk, of het nu gaat om vriendschap en gezelligheid of om een seksuele relatie. Mensen die last hebben van een psychiatrische aandoening hebben vaak moeite een relatie op een prettige manier aan te gaan en te onderhouden. De training gaat over vriendschappelijke en algemene contacten en is opgebouwd in vier onderdelen. Elk onderdeel bestaat uit DVD kijken, rollenspel, hulpmiddelen bepalen, problemen oplossen en praktijkoefening.

De cursus is goed te volgen, ook als men moeite heeft met concentreren en onthouden. De training wordt 2 x per week gegeven, deelnemers ontvangen een werkboek en aan het eind van de training een certificaat.

Inhoud :

*Het aangaan en onderhouden van sociale relaties.

* Communicatievaardigheden, over uitnodigende en afwijzende signalen, een gesprek beginnen, voortzetten en afsluiten.

* Het aangaan van sociale relaties; ontmoeten en ontmoeten. Over afspraken maken en activiteiten plannen en ondernemen, over sociaal passend gedrag.

* Het onderhouden van sociale relaties; bel jij mij of bel ik jou? Over positieve en negatieve gevoelens leren uiten en accepteren. En over niveaus van vriendschap.

* Beslissingen nemen; kiezen of verliezen

Momenteel staat deze training on-hold en is nog niet bekend wanneer deze weer gaat starten. Bij aanmelding wordt je op een wachtlijst geplaatst.

Kosten

Binnen de WMO of DBC zijn er geen kosten aan verbonden

Extra informatie (WMO)

Telefoonnummer activiteit:

020-5908553

Data en tijden
Maandag 13:30-13:30 uur. Woensdag 13:30-13:30 uur.
Locatie

Obiplein

Obiplein 16
1094RB Amsterdam

020 590 85 90

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2023 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin