Tafelgasten

Ervaar je een sociaal isolement? Vind je het moeilijk om zelf contact te maken of om er alleen op uit te gaan? Heb je behoefte aan een luisterend oor, gezelligheid of afleiding? En zou je het fijn vinden om sámen met anderen te eten? Dan kun je je aanmelden bij Roads Tafelgasten. Dit project stelt eetgroepjes met één of meerdere deelnemers en vrijwilligers samen. Een eetgroepje ontmoet elkaar eens in de maand in onderling overleg bij de vrijwilliger thuis. De vrijwilligers zijn betrokken mensen die er plezier in hebben om te eten met mensen die het lastig vinden om zelf contacten te leggen of houden. De leeftijd, achtergrond en interesses kunnen verschillen; het draait om sociaal contact. Schuif je aan?

Aanmelden

Wil je graag als vrijwilliger meedoen met Roads Tafelgasten? Kijk voor meer informatie op www.roadstafelgasten.nl of neem contact op met projectleider Jorise de Boer via 06 – 575 73 151 om je aan te melden.

Het eetgroepje wordt voor de duur van één jaar gekoppeld. De samenstelling blijft voor de hele periode gelijk en gemiddeld één maal per maand spreek je in onderling overleg bij de vrijwilliger thuis af. Meestal gaat het om de avondmaaltijd.

Ben je geïnteresseerd en wil je je als deelnemer aanmelden? Klik dan op de groene aanmeldbutton.

Kosten

Er zijn geen kosten voor deelname. Het eetgroepje ontmoet elkaar bij de vrijwilliger thuis, houd dus rekening met kosten voor (openbaar) vervoer.

Aanmelden

Extra informatie (WMO)

Het kantoor Roads bevindt zich op:
Kruisweg 618 (1e verdieping)
2132 CH  Hoofddorp

Als tafelgast wordt je níet op het kantoor van Roads, maar bij de vrijwilliger thuis ontvangen.

NB: Het project is actief in de regio’s Amstelland en Haarlemmermeer. Inwoners van gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn kunnen zich bij Roads Tafelgasten aanmelden.

Voor wie bedoeld?

Na de aanmelding maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek om o.a. je wensen ten aanzien van een eetgroepje te bespreken. De begeleider van Roads Tafelgasten zal op basis van je voorkeuren en wensen een groepje voor je samenstellen. Tezamen met de begeleider maak je kennis met de met de tafelheer-/ vrouw. Indien jullie allen akkoord gaan, dan zullen jullie elkaar gedurende één jaar eens per maand bij de tafelheer en/of –vrouw thuis ontmoeten en gezamenlijk eten.

Data en tijden
Maandag t/m zondag. Op afspraak.
Locatie

Tafelgasten

www.roads.nl/tafelgasten

Laan van de Helende Meesters 2
1186AM Amstelveen

06 575 731 51

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin