Deel jouw ervaring

 
Coronavirus update
Klik hier voor het laatste nieuws over je behandeling
Corona-update:
In verband met de aangescherpte landelijke maatregelen die genomen zijn om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn we helaas genoodzaakt bepaalde diensten op te schorten en onze locaties te sluiten voor cliënten. Deze maatregel is van kracht t/m 20 mei. Meer informatie vindt u hier.
Klinieken > Klinieken
Individuele begeleiding > Therapie

Psychomotorische therapie

Op afspraak

Psychomotorische therapie (PMT) is een behandeling die ervan uitgaat dat je lichaam, je emoties en je denken met elkaar verbonden zijn. De therapie is een veilige plek om nieuwe ervaringen op te doen. Dit kan een positieve uitwerking hebben op niet helpende gedachtes, gevoelens en/of gedrag.

Aanmelden

Wat ga je doen

De essentie van PMT is om door middel van een lichaamsgerichte en ervaringsgerichte benadering te werken aan de klachten van de cliënt. Het is een ervaringsgerichte, oefengerichte, aandachtgerichte en beweging gerichte therapie.

Tijdsduur, aantal keer

6-20 sessies

Welke doelen bereik je

Vergroten van aandacht, bewust worden van lichaamssignalen, bewust worden van persoonlijke grenzen, aangeven van grenzen, verbetering in de emotieregulatie, omgaan met spanning, stressreductie, in het hier en nu om leren gaan met lastige thema’s uit het verleden, vergroten van plezierbeleving, inzicht krijgen in helpende en niet helpende mechanismes, verbeteren zelfbeeld.

Locatie

Team Muiderpoort

Domselaerstraat 126
1093MB Amsterdam

06 250 366 28

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin