Deel jouw ervaring

Dagbesteding-werk > Marketing en communicatie

Medewerker PR en communicatie bij Zeefdrukmakers

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur

Je regelt de interne en externe communicatie, zoals het maken van nieuwsbrieven, mailingen voor speciale acties, bedenkt social media acties, helpt flyer acties plannen.

Verdiensten

De vergoeding bedraagt € 1,- per gewerkt uur, maximaal € 20,- per week

Aanmelden

Wat ga je doen

Na een of meerdere proefdagen bepalen we of Zeefdrukmakers een geschikte werkplek voor je is. Iedere maandag geeft Zeefdrukmakers een drukworkshop voor nieuwe deelnemers waar je een eigen ontwerp op een shirt leert drukken. Tijdens deze workshop doorlopen we het volledige drukproces. Daarna draai je mee op de werkvloer. Er zijn altijd werkbegeleiders en deelnemers aanwezig om tips en aanwijzingen te geven. De werkbegeleiding stuurt waar nodig. Ook wordt je begeleid bij het Leren van algemene vaardigheden die bij werken horen, zoals samenwerken, op tijd komen, afmelden, omgaan met leiding, feedback krijgen, voor jezelf opkomen en natuurlijk vormgeven aan je eigen toekomst. Op basis van u talenten, mogelijkheden en uitdagingen wordt een plan gemaakt dat we volgen en evalueren door middel van een Talent Ontwikkel Gesprek (TOG). Bij de arbeidsmatige locaties wordt gewerkt aan het opbouwen van een werkweek (dus relatief veel dagdelen, of juist vaak ’s ochtends komen), werknemersvaardig-heden, productiewerk dat ‘een werkgever’ vraagt, omgaan met klanten enzovoorts. Ook wordt regelmatig geëvalueerd en de mogelijkheden voor uitstroom worden bekeken. de vraag naar mogelijke uitstroom gesteld. Bij arbeidsmatige dagbesteding checken we – afhankelijk van de ontwikkelfase van de cliënt – minimaal twee keer per jaar of een cliënt bezig is met het nadenken over c.q. werken aan uitstroom. Cliënten worden gestimuleerd tot groei en ontwikkeling binnen de dagbesteding en zo mogelijk uitstroom.

Resultaat

Om je doel te bereiken wordt er op de verschillende locaties concreet gewerkt aan de volgende resultaten: je ervaart de werkomgeving als veilig en de dagbesteding als zinvol. Je gaat sociale contacten aan en leert arbeidsvaardigheden zoals: op tijd komen, conform planning komen, afmelden bij verhindering. Je ervaart structuur in de dag en week, je voert beroepsmatige taken uit en werkt in opdracht. Je denkt na over eigen doelen op korte en (middel)lange termijn. Je ontwikkelt je en ervaart een toenemend gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Locatie

Zeefdrukmakers

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 36-38
1054SP Amsterdam

020 683 32 78

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin