Gastvrouw/ -heer inloop Obiplein

Het betreft een functie als gastvrouw/gastheer werken in de inloop van Roads Obiplein. Ook werk je hier (sporadisch) als receptionist en voorbereider van de lunch.

Verdiensten

€ 1,25 per uur

Aanmelden

Extra informatie (WMO)

Voor extra informatie, bel: 020-5908695

Voor wie bedoeld?

Het betreft een driedubbele functie:

Gastvrouw-/heer inloop Obiplein: Dit is wat je het meest zult doen. Als gastvrouw-/heer in de inloop van Roads Obiplein ben je aanwezig om elke bezoeker hartelijk welkom te heten. Je schenkt koffie/thee en maakt een praatje met de aanwezigen, bijvoorbeeld over de krant van de dag. Ook help je bezoekers om wegwijs te worden in de inloop. Je wijst ze op de creatieve mogelijkheden zoals het kleuren van mandala kleurplaten, de activiteiten zoals de textielgroep en muziekgroep en wie weet speel je een gezelschapsspel. Daarnaast denk je mee over activiteiten, ben je bereid om (buiten) te flyeren en help je de inloop netjes en schoon te houden.

Receptionist: Je zult ook ingewerkt worden bij de receptie van Roads Obiplein. Het werk hier betreft naast receptionele ook een aantal facilitaire bezigheden. Enige ervaring met computers (zoals moeiteloos mails kunnen versturen) en beheersing van de Nederlandse en (enigszins) de Engelse taal is gewenst. Je zult gevraagd worden bij de receptie te werken indien hier uitval is. Zie ook: https://www.roads.nl/activiteit/receptionist-en-facilitair-medewerker/

Lunchvoorbereiding: Je zult ook worden ingewerkt met betrekking tot het voorbereiden van de lunch. Wanneer dit nodig is (bij uitval) zal je gevraagd worden deze voor te bereiden.

Data en tijden
Maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur. Van 9 tot 13, en van 13 tot 17 uur.
Locatie

Obiplein

Obiplein 16
1094RB Amsterdam

020 590 85 90
020 590 86 65

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2023 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin