Deel jouw ervaring

Dagbesteding-werk > Gastvrouw of gastheer

Gastheer/gastvrouw bij het Appeltaart Imperium

Maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur

Let op: Bij het Appeltaart Imperium zetten wij tijdelijk een stop op (alle) nieuwe aanmeldingen i.v.m. covid-19 en de verminderde werkzaamheden.

 

Je houdt de kantine op orde, zet koffie en ontvangt klanten en gasten.

Verdiensten

De vergoeding bedraagt € 1,- per gewerkt uur, maximaal € 125,- per kalendermaand

Aanmelden

Wat ga je doen

Bij de eerste kennismaking krijg je uitleg over de werkwijze van het Appeltaart Imperium, de dagindeling, werkzaamheden, sfeer en voorwaarden. Het is mogelijk om eerst een dagdeel proef te draaien. Met de werkbegeleider kijken we naar je interesses en mogelijkheden en maken we afspraken over watje gaat doen. Je wordt begeleid bij het leren van het bakkersvak en algemene vaardigheden die bij werken horen, waaronder samenwerken, aan verwachtingen voldoen en vormgeven van je eigen toekomst. Op basis van je talenten, mogelijkheden en uitdagingen wordt een plan gemaakt dat we volgen en evalueren door middel van Talent Ontwikkel Gesprekken (TOG). Jaarlijks biedt het Appeltaart Imperium de HACCP-training aan. Tijdens deze training leer je van alles over het hygiënisch gebruiken, verwerken en bewaren van voedingsmiddelen. Het Appeltaart Imperium kan een opstap zijn naar een banketbakkers- of patisserieopleiding. Bij de arbeidsmatige locaties wordt gewerkt aan het opbouwen van een werkweek (dus relatief veel dagdelen, of juist vaak ’s ochtends komen), werknemersvaardigheden, productiewerk dat ‘een werkgever’ vraagt en omgaan met klanten.

Resultaat

Om je doel te bereiken wordt er op de verschillende locaties concreet gewerkt aan de volgende resultaten: je ervaart de werkomgeving als veilig en de dagbesteding als zinvol. Je gaat sociale contacten aan en leert arbeidsvaardigheden zoals: op tijd komen, conform planning komen, afmelden bij verhindering. Je ervaart structuur in de dag en week, je voert beroepsmatige taken uit en werkt in opdracht. Je denkt na over eigen doelen op korte en (middel)lange termijn. Je ontwikkelt je en ervaart een toenemend gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Locatie

Appeltaart Imperium

Zijlweg 115
2013DE Haarlem

023 800 00 70

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin