Deel jouw ervaring

Dagbesteding-werk > Grafisch vormgeven
Dagbesteding-werk > Productie

Coupeuse/textiel ontwerper in ons naaiatelier

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur

Creatief met textiel. Stoffen in alle kleuren van de regenboog, een wand vol met garenklossen en een kast met naaimachines. Dit alles staat klaar bij het naaiatelier! Je kunt altijd binnenlopen bij dit kleurrijke atelier om te werken aan textielontwerpen. Elkaar Ontmoeten, (samen) bezig zijn en eropuit zijn: daar gaat het om!

Verdiensten

De vergoeding bedraagt € 1,- per gewerkt uur, maximaal € 20,- per week

Aanmelden

Wat ga je doen

Na een of meerdere proefdagen bepalen we of Zeefdrukmakers een geschikte werkplek voor je is. Iedere maandag geeft Zeefdrukmakers een drukworkshop voor nieuwe deelnemers waar je een eigen ontwerp op een shirt leert drukken. Tijdens deze workshop doorlopen we het volledige drukproces. Daarna draai je mee op de werkvloer. Er zijn altijd werkbegeleiders en deelnemers aanwezig om tips en aanwijzingen te geven. De werkbegeleiding stuurt waar nodig. Ook wordt je begeleid bij het leren van algemene vaardigheden die bij werken horen, zoals samenwerken, op tijd komen, afmelden, omgaan met leiding, feedback krijgen, voor uzelf opkomen en natuurlijk vormgeven aan u eigen toekomst. Op basis van je talenten, mogelijkheden en uitdagingen wordt een plan gemaakt dat we volgen en evalueren door middel van een Talent Ontwikkel Gesprek (TOG). Bij de arbeidsmatige locaties wordt gewerkt aan het opbouwen van een werkweek (dus relatief veel dagdelen, of juist vaak ’s ochtends komen), werknemersvaardig-heden, productiewerk dat ‘een werkgever’ vraagt, omgaan met klanten enzovoorts. Ook wordt regelmatig geëvalueerd en de mogelijkheden voor uitstroom worden bekeken. de vraag naar mogelijke uitstroom gesteld.

Resultaat

Om je doel te bereiken wordt er op de verschillende locaties concreet gewerkt aan de volgende resultaten: je ervaart de werkomgeving als veilig en de dagbesteding als zinvol. Je gaat sociale contacten aan en leert arbeidsvaardigheden zoals: op tijd komen, conform planning komen, afmelden bij verhindering. Je ervaart structuur in de dag en week, je voert beroepsmatige taken uit en werkt in opdracht. Je denkt na over eigen doelen op korte en (middel)lange termijn. Je ontwikkelt je en ervaart een toenemend gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Locatie

Zeefdrukmakers

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 36-38
1054SP Amsterdam

020 683 32 78

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin