Nieuwe website Restaurant Freud van Roads

 

Tromgeroffel….Nog meer reden om bij ons te reserveren… namelijk via onze nieuwe website, waar we ongelooflijk trots op zijn!! De nieuwe site geeft letterlijk een kijkje in de keuken met prachtige nieuwe foto’s. De site is tevens gebruiksvriendelijker geworden: elke bezoeker is één click verwijderd van een reservering. Naast de praktische informatie over het menu, catering, dinerbonnen en waarderingen komen ook de sociale missie en de motivatie om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt op weg te helpen nog beter uit de verf.

Nieuwsgierig? neem snel een kijkje op: www.restaurantfreud.nl

Over Freud

Sinds 2006 combineren we onze liefde voor heerlijk eten met bijzondere aandacht voor mensen. Mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt bereiden met passie onze gerechten en bedienen u vol trots met hun hartverwarmende aandacht.
Bij Restaurant Freud begeleiden wij mannen en vrouwen met een psychische kwetsbaarheid. Wekelijks helpen wij 65 mensen weer in hun ritme te komen en hun eigen weg terug naar werk te vinden. Restaurant Freud is een erkend leerwerk-bedrijf.
Onze speelse veelzijdige gerechten zijn geïnspireerd door de mediterrane keuken en de kruidige smaken uit het Midden-Oosten. Onze chefs zijn bevlogen koks die ieder hun eigen ervaring, voorkeur en smaakpallet meenemen. Gezamenlijk stellen zij ieder seizoen een nieuwe kaart samen waarop de evergreens, zoals de geliefde steak tartare en de klassieke vissoep, hun vaste plek hebben verdiend.
Naast onze locatie op de Spaarndammerstraat komt Restaurant Freud ook graag bij u langs. Ons team verzorgt met trots de catering voor uw lunch of borrel, zodat u overal van onze goede zorg kunt genieten.