15 mei: Lentefeest in Haarlem

Op 15 mei wordt er een lente tuinfeest georganiseerd door Wijkplaats Haarlem op De Nieuwe Werf bij Ecosol Effect. Er worden onder het genot van een hapje en een drankje verschillende workshops gegeven zoals zingen, creatief met hout, schilderen in de natuur en dansen. De toegang is gratis. Dus kom gezellig langs en geniet van lekker eten, zon en leuke workshops!

Datum: Woensdag 15 mei 13.00 – 16.00 uur
Locatie: De Nieuwe Werf EcoSol Eff ect Werfstraat 8, 2021 BP Haarlem

Voor vragen kun je mailen naar: info@wijkplaatshaarlem.nl

Wat is de wijkplaats?

Bij de Wijkplaats kunnen buurtbewoners met en zonder psychiatrische achtergrond meedoen aan activiteiten, vrijwilligerswerk, dagbesteding of trainingen in de wijk waar ze wonen. We letten extra op laagdrempelige toegang, goede begeleiding, kleine groepen en aantrekkelijke tarieven (vaak zelfs gratis). De plekken waar wijkplaats activiteiten worden aangeboden zijn veelal wijkcentra, maar er is ruimte voor andere, nieuwe locaties en initiatieven! Om ervoor te zorgen dat iedereen een plekje kan krijgen in de wijk wordt er binnen ‘de Wijkplaats’ samengewerkt tussen: RIBW K/Am, GGZ Ingeest, Roads, Ecosol Effect, Herstelacademie, DOCK Haarlem en Haarlem Effect.

Nieuwsbrief activiteiten Wijkplaats

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van de Wijkplaats? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via  Info@wijkplaats.nl